Produk Kita

Lampu lampu darurat, lampu darurat, sumber daya darurat, sistem pengecualian darurat darurat lan produk darurat liyane

22222
Bangunan platform awan sing cerdas.
Napa kita
Perusahaan fokus ing r& D, produksi, dodolan lan layanan lampu lampu darurat darurat kualitas dhuwur, sumber daya darurat, sistem pengungsi darurat darurat darurat lan produk liyane, nalika mbangun platform mega sing cerdas.

Minangka perusahaan teknologi tinggi lan merek dagang sing misuwur ing industri lampu darurat darurat geni, perusahaan kasebut wis setya karo riset lan pangembangan teknologi pemotong ing industri lampu geni lan layanan ing rantai industri.
Waca liyane
Waca liyane
Kauntungan kita
  • Sesanti
    Gawe merek lampu darurat cerdas kanthi dhuwur
  • Nggawe urip
    Tanggung jawab kanggo nglindhungi safety urip lan properti
  • Nilai
    Inovasi, kacepetan, tanggung jawab
  • Tujuan Corporate
    Menang kapercayan pelanggan kanthi kualitas lan layanan lan nggawe nilai kanggo mitra lan karyawan
Babagan Kita
Kekuwatan perusahaan sing kuwat, reputasi sing dipercaya lan reputasi sing bisa dipercaya
Guangdong Zhenhui Fire Technology Co, Ltd diadegaké ing taun 1991 kanthi ibukutha sing didaftar 10 yuta yuan.
Markas kasebut ana ing Zhongshan, Provinsi Guangdong, kanthi total udakara 50000 meter persegi. Perusahaan fokus ing r& D, produksi, dodolan lan layanan lampu lampu darurat darurat kualitas dhuwur, sumber daya darurat, sistem pengungsi darurat darurat darurat lan produk liyane, nalika mbangun platform mega sing cerdas.

Minangka perusahaan teknologi tinggi lan merek dagang sing misuwur ing industri lampu darurat darurat geni, perusahaan kasebut wis setya karo riset lan pangembangan teknologi pemotong ing industri lampu geni lan layanan ing rantai industri. Perusahaan duwe tim riset lan tim teknis sing kuwat. Produk kanthi ketat tundhuk karo standar GB17945-2010, GB12476 lan GB12476, lan entuk sertifikasi wajib 3C, sertifikasi bukti eksplosion 3C, sertifikasi bukti internasional lan sertifikasi produk internasional. Kangge, perusahaan ngetrapake standar teknis GB51309-2018 sing diterbitake dening Menteri Perumahan Perumahan lan Pembangunan desa kutha, lan dadi peserta ing kompilasi desain negara desa Atlasatur standar.

Entuk kualitas lan inovasi minangka tujuan abadi perusahaan, tindakake sistem manajemen kualitas IS09001 yaiku nyedhiyakake jaminan kanggo produk sing berkualitas tinggi.

Perusahaan kasebut njupuk misi perusahaan "njaga keamanan urip wong lan properti" lan nilai-nilai perusahaan "inovasi, kacepetan lan tanggung jawab".
  • 1991+
    Panyiapan perusahaan
  • 200+
    Personel perusahaan
  • 50000+
    Wilayah Pabrik
  • OEM
    Solusi adat oem
Waca liyane
Kasus

Kita nyedhiyakake solusi pangayoman geni ing perusahaan luwih saka 1000 macem-macem proyek ing China, kalebu proyek abad sing penting banget, stadium stadium lan banyu kubik nasional ing Beijing.

  • Kasus teknik
    Zhenhui wis nyedhiyakake solusi pencahayaan perusahaan luwih saka 1000 macem-macem proyek
Hubungi kita
Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim sampeyan kutipan gratis kanggo desain liyane!