kita PRODUCTS

Lighting darurat lamps, darurat Exit Lamp, darurat Power Supply, terpusat kontrol evakuasi geni darurat System lan produk lampu darurat liyane

22222
Bangunan lan platform maya geni cerdas.
Apa US
Perusahaan iki fokus ing R ing& D, produksi, dodolan lan layanan saka lampu kualitas lampu darurat geni, sumber daya darurat, terpusat kontrol geni sistem evakuasi darurat lan produk liyane, nalika bangunan lan platform maya geni cerdas.

Minangka perusahaan dhuwur-tech lan perusahaan dagang misuwur ing industri lampu darurat geni, perusahaan wis setya riset lan pangembangan teknologi nglereni-pinggiran ing industri cahya geni lan layanan pendukung ing chain industri.
Waca liyane
Waca liyane
Advantage kita
  • Vision
    Nggawe dhuwur-mburi cahya account darurat cerdas
  • urip make
    Njupuk tanggung jawab kanggo nglindhungi safety wong urip lan bisa
  • angka
    Inovasi, kacepetan, tanggung jawab
  • tujuan Corporate
    Win dateng customer karo kualitas lan layanan lan nggawe Nilai kanggo partners lan karyawan
ABOUT US
kekuatan perusahaan kuwat, ajining diri biso dipercoyo lan ajining diri dipercaya
Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 1991 kanthi ibukutha kadhaptar saka 10 yuta Yuan.
kantor pusat dumunung ing Zhongshan, Langkawi District, karo area total watara 50000 meter. Perusahaan iki fokus ing R ing& D, produksi, dodolan lan layanan saka lampu kualitas lampu darurat geni, sumber daya darurat, terpusat kontrol geni sistem evakuasi darurat lan produk liyane, nalika bangunan lan platform maya geni cerdas.

Minangka perusahaan dhuwur-tech lan perusahaan dagang misuwur ing industri lampu darurat geni, perusahaan wis setya riset lan pangembangan teknologi nglereni-pinggiran ing industri cahya geni lan layanan pendukung ing chain industri. Perusahaan wis riset lan pangembangan technical tim kuwat. Produk strictly tundhuk karo gb17945-2010, GB3836 lan standar gb12476, lan diwenehi 3C sertifikat lampu, Ex sertifikat bledosan-bukti lan sertifikat CE internasional produk geni nasional. Sauntara kuwi, ing nindakake perusahaan gb51309-2018 standar technical ditanggepi dening Mentri saka omah lan pembangunan deso kutha, lan dadi peserta ing pangumpulan atlas desain standar arsitektur nasional.

Njupuk kualitas lan inovasi minangka goal langgeng perusahaan, strictly tindakake sistem Manajemen IS09001 kualitas kanggo nyedhiyani njamin kuwat kanggo produk kualitas.

Perusahaan njupuk misi perusahaan saka "conto safety saka wong urip lan sifat" lan angka perusahaan saka "inovasi, kacepetan lan tanggung jawab".
  • 1991+
    panyiapan Company
  • 200+
    personel Company
  • 50000+
    area pabrik
  • OEM
    solusi adat OEM
Waca liyane
CASE

We nyedhiyani solusi perusahaan geni pangayoman cahya kanggo luwih saka 1000 maneka proyek ing China, kalebu sawetara project abad banget misuwur, kayata HONG KONG-Zhuhai-Macao Bridge, stadion-Bird National kang Nest Stadium lan Water stadion kubik ing Beijing.

  • Kasus teknik
    Zhenhui wis nyedhiyakake solusi pencahayaan perusahaan luwih saka 1000 macem-macem proyek
Njaluk IN TOUCH WITH US
Mung ninggalake email utawa nomer telpon ing wangun kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo sawetara saka sudhut kita designs!