Produk Kita

Lampu darurat darurat paling apik

22222
Nggawe platform awan sing cerdas.
Kenapa kita
Perusahaan fokus ing r& D, produksi, dodolan lan layanan lampu cahya darurat darurat kualitas dhuwur, sumber daya darurat, sistem pengungsi darurat darurat darurat lan produk liyane, nalika mbangun platform maya cerdas.

Minangka perusahaan teknologi tinggi lan merek dagang sing misuwur ing industri lampu darurat darurat geni, perusahaan kasebut wis setya karo riset lan pangembangan teknologi pemotong ing industri lampu geni lan layanan ing rantai industri.
Waca liyane
Waca liyane
Kauntungan kita
  • Sesanti
    Gawe merek lampu darurat cerdas kanthi dhuwur
  • Nggawe urip
    Tanggung jawab kanggo nglindhungi safety urip lan properti
  • Nilai
    Inovasi, Kacepetan, Tanggung jawab
  • Tujuan Corporate
    Menang kapercayan pelanggan kanthi kualitas lan layanan lan nggawe nilai kanggo mitra lan karyawan
Babagan Kita
Kekuwatan perusahaan sing kuwat, reputasi sing dipercaya lan reputasi sing bisa dipercaya
Guangdong Zhenhui Fire Technology Co, Ltd diadegaké ing taun 1991 kanthi ibukutha sing didaftar 10 yuta yuan.
Markas kasebut ana ing Zhongshan, Provinsi Guangdong, kanthi total udakara 50000 meter persegi. Perusahaan fokus ing r& D, produksi, dodolan lan layanan lampu cahya darurat darurat kualitas dhuwur, sumber daya darurat, sistem pengungsi darurat darurat darurat lan produk liyane, nalika mbangun platform maya cerdas.

Minangka perusahaan teknologi tinggi lan merek dagang sing misuwur ing industri lampu darurat darurat geni, perusahaan kasebut wis setya karo riset lan pangembangan teknologi pemotong ing industri lampu geni lan layanan ing rantai industri. Perusahaan duwe tim riset lan tim pangembangan teknis sing kuwat. Produk kanthi ketat cocog karo standar GB17945-2010, GB12476 lan GB12476 lan entuk sertifikasi wajib 3C, sertifikasi bukti eksplosion 3C lan sertifikasi internasional kanggo produk geni nasional. Kangge, perusahaan ngetrapake standar teknis GB51309-2018 sing ditanggepi dening Menteri Perumahan Perumahan lan pembangkung desa kutha, lan dadi peserta ing kompilasi desain negara Atlasisme standar.

Entuk kualitas lan inovasi minangka tujuan abadi perusahaan, tindakake sistem manajemen kualitas IS09001 yaiku nyedhiyakake jaminan sing kuwat kanggo produk sing bermutu tinggi.

Perusahaan kasebut njupuk misi perusahaan "njaga keamanan urip lan properti" lan nilai-nilai perusahaan, kecepatan, kacepetan lan tanggung jawab ".
  • 1991+
    Panyiapan perusahaan
  • 200+
    Personel perusahaan
  • 50000+
    Wilayah Pabrik
  • OEM
    Solusi adat oem
Waca liyane
Kasus

Kita nyedhiyakake solusi pangayoman geni ing perusahaan luwih saka 1000 macem-macem proyek ing China, kalebu proyek abad sing penting banget, stadium stadion manuk burung nasional ing Beijing.

  • Kasus teknik
    Zhenhui wis nyedhiyakake solusi pencahayaan perusahaan luwih saka 1000 macem-macem proyek
Hubungi kita
Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing Formulir kontak supaya kita bisa ngirim sampeyan Que Que kanggo desain sing gratis!