PRODUK KAMI
Lampu lampu, pasokan listrik darurat, sistem evakuasi darurat kebakaran kontrol terpusat lan produk liyane
  • Semat Semat
    Semat Apa wae produk sing digunakake, produke bisa ditrapake.
    2020/12/29
  • SL-801_803 SL-801_803
    2020/12/29
  • SL-218 SL-218
    SL-218. Proses produksi kabeh ditindakake dening para pekerja sing ahli ing teknik produksi.
    2020/12/29
  • SL-149 SL-149
    SL-149. Produk kasebut duwe warna sing luwih kandel lan kontras sing luwih apik, nyaring cahya sing kurang cahya kanggo menehi kontras warna sing luar biasa kanthi gamblang sing luar biasa.
    2020/12/29
22222
Nggawe platform awan geni cerdas.
Napa KITA
Perusahaan fokus ing R
& D, produksi, penjualan, lan layanan lampu lampu darurat darurat berkualitas tinggi, pasokan listrik darurat, sistem evakuasi darurat kebakaran kontrol terpusat lan produk liyane, nalika nggawe platform awan geni cerdas.

Minangka perusahaan teknologi tinggi lan perusahaan merek dagang terkenal ing industri lampu darurat kebakaran, perusahaan kasebut duwe komitmen kanggo riset lan pangembangan teknologi canggih ing industri lampu lan ndhukung layanan ing rantai industri.
Waca liyane
Waca liyane
Kauntungan Kita
  • Sesanti
    Gawe merek pencahayaan darurat cerdas canggih
  • Gawe urip
    Tanggung jawab kanggo nglindhungi safety nyawa lan properti wong
  • Nilai
    Inovasi, kacepetan, tanggung jawab
  • Tujuan Perusahaan
    Menang kepercayaan pelanggan kanthi kualitas lan layanan lan nggawe nilai kanggo mitra lan karyawan
Babagan Kita
Kekuwatan perusahaan sing kuwat, reputasi sing bisa dipercaya lan reputasi sing bisa dipercaya
Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 1991 kanthi modal terdaftar 10 yuta yuan.
Kantor pusaté dununge ing Zhongshan, Provinsi Guangdong, kanthi gunggunge udakara 50000 meter persegi. Perusahaan fokus ing R& D, produksi, penjualan, lan layanan lampu lampu darurat darurat berkualitas tinggi, pasokan listrik darurat, sistem evakuasi darurat kebakaran kontrol terpusat lan produk liyane, nalika nggawe platform awan geni cerdas.

Minangka perusahaan teknologi tinggi lan perusahaan merek dagang terkenal ing industri lampu darurat kebakaran, perusahaan kasebut duwe komitmen kanggo riset lan pangembangan teknologi canggih ing industri lampu lan ndhukung layanan ing rantai industri. Perusahaan kasebut duwe tim riset lan pangembangan teknis sing kuat. Produk kasebut tundhuk banget karo standar gb17945-2010, GB3836 lan gb12476, lan entuk sertifikasi wajib 3C, sertifikasi eksplorasi eksplorasi, lan sertifikasi CE internasional kanggo produk kebakaran nasional. Kangge, perusahaan ngetrapake standar teknis gb51309-2018 sing ditanggepi dening Menteri perumahan lan pembangunan pedesaan kutha, lan dadi peserta nyusun atlas desain standar arsitektur nasional.

Jupuk kualitas lan inovasi minangka target langgeng perusahaan, tindakake kanthi ketat sistem manajemen mutu IS09001 kanggo menehi jaminan kuat kanggo produk berkualitas tinggi.

Perusahaan njupuk misi perusahaan "njaga keamanan urip lan properti wong" lan nilai-nilai perusahaan "inovasi, kacepetan lan tanggung jawab".
  • 1991+
    Pembentukan perusahaan
  • 200+
    Personel perusahaan
  • 50000+
    Area pabrik
  • OEM
    Solusi khusus OEM
Waca liyane
KASUS
Kita nyedhiyakake solusi lampu perlindungan geni perusahaan kanggo luwih saka 1000 macem-macem proyek
  • Kasus teknik
    Zhenhui wis nyedhiyakake solusi pencahayaan perusahaan luwih saka 1000 macem-macem proyek
GAMPANG KANGGO US
Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!