PRODUK KAMI
Lampu lampu, pasokan listrik darurat, sistem evakuasi darurat kebakaran kontrol terpusat lan produk liyane
  • Lampu darurat darurat kepala dobel: 1098 Lampu darurat darurat kepala dobel: 1098
    1 / iki produk lampu darurat kaping pindho sing diarani 1098. Tampilan kabeh modis lan apik banget! Bahan kasebut nggunakake ABS kabeh bahan plastik, ringan lan stabil! Werna nganggo warna gadhing mulia, mulya lan elegan! Kapindho tutup lampu bisa muter nganti 360 derajat, utawa ayunan munggah lan mudhun nganti 180 derajat. Apa sudut iluminasi? 2 / saiki ayo nyoba yen listrik mati, lampu bakal langsung murup! Bisa nganti udakara rong jam. 3 / produk iki uga nduweni fitur: lampu darurat portebel, mburi desain portebel, sing cocog banget kanggo kegiyatan ruangan, utawa ing sawetara panggonan, minangka lampu sementara, sing gampang banget! Ya!
    2020/07/09
  • Indikator evakuasi darurat siji-sisi Model: 6112 Indikator evakuasi darurat siji-sisi Model: 6112
    Halo, kabeh. Aku pengin ngenalake produk lampu darurat perusahaan Zhenhui 1 / iki minangka lampu indikator evakuasi darurat kanthi sisi siji sing jenenge 6112. Awak kabeh lamp nggunakake struktur panel aluminium + plastik + kaca, lan bahan ing mburi digawe saka baja warna, sing ora teyeng lan awet! Tampilan area warna ireng sing amba + loro desain bingkai aluminium perak, cocog karo rasa mode ora kuwat ah! 2/6112 produk iki bisa diinstal kanthi rong cara: dipasang ing tembok lan digantung. Pancen fleksibel lan trep! Ayo dites. Apa ayu yen lagi ing Sampeyan luwih ayu, ora?
    2020/08/02
  • Model headlamp dobel darurat 608 Model headlamp dobel darurat 608
    Model headlamp kaping pindho darurat 608
    2020/08/02
  • Model lampu kepala darurat: 504 Model lampu kepala darurat: 504
    Lampu darurat kaping pindho disebut model 504
    2020/08/02
22222
Nggawe platform awan geni cerdas.
Napa KITA
Perusahaan fokus ing R
& D, produksi, penjualan, lan layanan lampu lampu darurat darurat berkualitas tinggi, pasokan listrik darurat, sistem evakuasi darurat kebakaran kontrol terpusat lan produk liyane, nalika nggawe platform awan geni cerdas.

Minangka perusahaan teknologi tinggi lan perusahaan merek dagang terkenal ing industri lampu darurat kebakaran, perusahaan kasebut duwe komitmen kanggo riset lan pangembangan teknologi canggih ing industri lampu lan ndhukung layanan ing rantai industri.
Waca liyane
Waca liyane
Kauntungan Kita
  • Sesanti
    Gawe merek pencahayaan darurat cerdas canggih
  • Gawe urip
    Tanggung jawab kanggo nglindhungi safety nyawa lan properti wong
  • Nilai
    Inovasi, kacepetan, tanggung jawab
  • Tujuan Perusahaan
    Menang kepercayaan pelanggan kanthi kualitas lan layanan lan nggawe nilai kanggo mitra lan karyawan
Babagan Kita
Kekuwatan perusahaan sing kuwat, reputasi sing bisa dipercaya lan reputasi sing bisa dipercaya
Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 1991 kanthi modal terdaftar 10 yuta yuan.
Kantor pusaté dununge ing Zhongshan, Provinsi Guangdong, kanthi gunggunge udakara 50000 meter persegi. Perusahaan fokus ing R& D, produksi, penjualan, lan layanan lampu lampu darurat darurat berkualitas tinggi, pasokan listrik darurat, sistem evakuasi darurat kebakaran kontrol terpusat lan produk liyane, nalika nggawe platform awan geni cerdas.

Minangka perusahaan teknologi tinggi lan perusahaan merek dagang terkenal ing industri lampu darurat kebakaran, perusahaan kasebut duwe komitmen kanggo riset lan pangembangan teknologi canggih ing industri lampu lan ndhukung layanan ing rantai industri. Perusahaan kasebut duwe tim riset lan pangembangan teknis sing kuat. Produk kasebut tundhuk banget karo standar gb17945-2010, GB3836 lan gb12476, lan entuk sertifikasi wajib 3C, sertifikasi eksplorasi eksplorasi, lan sertifikasi CE internasional kanggo produk kebakaran nasional. Kangge, perusahaan ngetrapake standar teknis gb51309-2018 sing ditanggepi dening Menteri perumahan lan pembangunan pedesaan kutha, lan dadi peserta nyusun atlas desain standar arsitektur nasional.

Jupuk kualitas lan inovasi minangka target langgeng perusahaan, tindakake kanthi ketat sistem manajemen mutu IS09001 kanggo menehi jaminan kuat kanggo produk berkualitas tinggi.

Perusahaan njupuk misi perusahaan "njaga keamanan urip lan properti wong" lan nilai-nilai perusahaan "inovasi, kacepetan lan tanggung jawab".
  • 1991+
    Pembentukan perusahaan
  • 200+
    Personel perusahaan
  • 50000+
    Area pabrik
  • OEM
    Solusi khusus OEM
Waca liyane
KASUS
Kita nyedhiyakake solusi lampu perlindungan geni perusahaan kanggo luwih saka 1000 macem-macem proyek
  • Kasus teknik
    Zhenhui wis nyedhiyakake solusi pencahayaan perusahaan luwih saka 1000 macem-macem proyek
GAMPANG KANGGO US
Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!