• Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd. ing Guzhen lighting Manufacturing Supply and services Expo Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd. ing Guzhen lighting Manufacturing Supply and services Expo
    Zhenhui HighQuality Guangdong Grosir-Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd., Kita duwe pusat tes dhewe ing pabrik kanggo mesthekake produk nyukupi kabutuhan pelanggan.
    Maret 19, 2021
  • Sugeng rawuh ing pesenan Grosir-Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd. Sugeng rawuh ing pesenan Grosir-Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd.
    Sugeng rawuh ing pesenan Grosir-Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd., Kita duwe pusat tes dhewe ing pabrik kanggo mesthekake yen produk bisa nyukupi kabutuhan pelanggan.
    April 21, 2021
  • Sibuk Bengkel Elektronik Sibuk Bengkel Elektronik
    Produsen bengkel Elektronik Sibuk Profesional Zhenhui, Kita duwe pengalaman meh 30 taun ing area lampu darurat wiwit taun 1991.
    April 22, 2021
  • Asosiasi industri teka kanggo ngunjungi Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd. Asosiasi industri teka kanggo ngunjungi Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd.
    Asosiasi Industri Berkualitas Tinggi Zhenhui teka kanggo ngunjungi Grosir-Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd., Kita duwe bengkel lan kantor udakara 50000 meter persegi lan entuk panjaluk kanthi jumlah sing dhuwur.
    Maret 11, 2021
  • ABOUT US BANGUNAN KANTOR ZFE ABOUT US BANGUNAN KANTOR ZFE
    Guangdong Zhenhui Fire Technology minangka pabrikan sing dumunung ing kutha Zhongshan, Guangdong, China.Kita menang reputasi apik saka pelanggan ing China daratan, Asia Tenggara, negara-negara Timur Tengah, Amérika Kidul lan Afrika. Kita wis rampung luwih saka 1000 proyek ing China. Kita ngrencanakake kerja sama karo para pelanggan kanggo ngembangake proyek kasebut ing saindenging jagad.Kita duwe luwih saka 100 karyawan kanggo gawe marem jumlah pesenan lan wektu timbal.Kita duwe tim kontrol Kualitas lan Pusat Tes kanggo nyukupi panjaluk sampeyan babagan Kualitas.Kita duwe R&Tim D, bisa nyukupi panjaluk sampeyan babagan produk anyar.Kita duwe tim sales manca, bisa nyedhiyakake layanan babagan Purchasing Order sing sampeyan pasang lan panjaluk liyane.Produk kita kalebu lampu Exit Darurat, Lampu Darurat, Lampu langit-langit kanthi sensor radar utawa induksi manungsa, paket daya darurat lan Sistem Evakuasi darurat Kebakaran.Sembarang pitakonan, hubungi kita, matur nuwun.Iki Charlie Zhang saka ZFE.Email:ZFE@ZFE.CNWECHAT / TELPON: 13600 333 981
    Januari 05, 2021
  • Festival Pertukaran Budaya Lampu ing Guzhen Town, Zhongshan City - Pabrikan Pabrik Darurat ZFE Festival Pertukaran Budaya Lampu ing Guzhen Town, Zhongshan City - Pabrikan Pabrik Darurat ZFE
    Guangdong Zhenhui Fire Technology minangka pabrikan sing dumunung ing kutha Zhongshan, Guangdong, China.Kita menang reputasi apik saka pelanggan ing China daratan, Asia Tenggara, negara-negara Timur Tengah, Amérika Kidul lan Afrika. Kita wis rampung luwih saka 1000 proyek ing China. Kita ngrencanakake kerja sama karo para pelanggan kanggo ngembangake proyek kasebut ing saindenging jagad.Kita duwe luwih saka 100 karyawan kanggo gawe marem jumlah pesenan lan wektu timbal.Kita duwe tim kontrol Kualitas lan Pusat Tes kanggo nyukupi panjaluk sampeyan babagan Kualitas.Kita duwe R&Tim D, bisa nyukupi panjaluk sampeyan babagan produk anyar.Kita duwe tim sales manca, bisa nyedhiyakake layanan babagan Purchasing Order sing sampeyan pasang lan panjaluk liyane.Produk kita kalebu lampu Exit Darurat, Lampu Darurat, Lampu langit-langit kanthi sensor radar utawa induksi manungsa, paket daya darurat lan Sistem Evakuasi darurat Kebakaran.Sembarang pitakonan, hubungi kita, matur nuwun.Iki Charlie Zhang saka ZFE.Email:ZFE@ZFE.CNWECHAT / TELPON: 13600 333 981
    Desember 21, 2020
  • Zhenhui kebakaran ing Zhongshan Ancient Town International Lighting Fair tanggal 22-26 Oktober 2020 Zhenhui kebakaran ing Zhongshan Ancient Town International Lighting Fair tanggal 22-26 Oktober 2020
    Pameran Lampu Internasional China Guzhen kaping 25 disponsori dening Asosiasi Perkakas Lampu China, Ibukutha Lampu China (kutha kuno Zhongshan), lan ditindakake dening Expo kutha lampu Zhongshan Guzhen Co., Ltd., lan wis didhukung banget dening pamrentahan Rakyat Zhongshan. Pameran kasebut adhedhasar klompok industri produksi lan perdagangan lampu luwih saka 100 milyar yuan ing Kutha Guzhen, "ibukutha industri lampu China". Kanthi tema "Kutha cahya China, madhangi jagad" minangka tema, terus-terusan deepen mode linkage toko pameran "1 + 7". Ukuran pameran luwih saka 1,5 yuta meter persegi, lan luwih saka 2500 perusahaan berkualitas tinggi katon bebarengan. Kanthi cahya cerdas minangka fokus, ningkatake pangembangan industri 4.0, lan nggawe pameran profesional pencahayaan profesional, berorientasi pasar, internasional lan merek.Tanggal 22-26 Oktober 2020, panitia penyelenggara wawancara karo staf sales Zhenhui.Perusahaan fokus ing R& D, produksi, sales lan layanan saka kualitas dhuwur lampu darurat geni, sumber daya darurat, kontrol terpusat geni sistem evakuasi darurat lan produk liyane, nalika mbangun platform maya geni cerdas.Perusahaan kasebut duwe tim riset lan pangembangan teknis sing kuwat. Produk kasebut kanthi ketat tundhuk karo standar gb17945-2010, GB3836 lan gb12476, lan entuk sertifikasi wajib 3C, sertifikasi bekas bledosan lan sertifikasi CE internasional kanggo produk geni nasional. Sauntara kuwi, perusahaan ngleksanakake standar teknis gb51309-2018 sing ditanggepi dening Kementerian Perumahan lan pembangunan desa kutha, lan dadi peserta ing kompilasi atlas desain standar arsitektur nasional.Sugeng rawuh, tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!Email:zfe@zfe.cn
    Oktober 27, 2020
  • Toko unggulan Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd. dibukak tanggal 23 Oktober 2020 Toko unggulan Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd. dibukak tanggal 23 Oktober 2020
    Kanthi kasenengan, kita mlebu ing dina seneng sing ditunggu-tunggu. Guangdong Zhenhui Fire Technology Flagship Store dibukak kanthi megah tanggal 23 Oktober 2020!Aku ngarep-arep kanggo panuntun dhumateng kanca kasengsem ing wong ing: 07 kertu, lantai B1, Gangdong Commercial Building, Zhongxing Avenue, Zhongshan City welcome!
    Oktober 24, 2020
  • Perusahaan ZFE - toko Guzhen tanggal 9 Oktober, operasi nyoba, welcome kanggo ngunjungi rembugan bisnis Perusahaan ZFE - toko Guzhen tanggal 9 Oktober, operasi nyoba, welcome kanggo ngunjungi rembugan bisnis
    Guangdong Zhenhui Fire Technology Company mbukak toko solid anyar tanggal 9 Okt 2020 ing Kutha Guzhen, kutha Zhongshan, Guangdong, China.Sugeng rawuh ing toko kita. Toko kita nuduhake meh kabeh seri produk, kalebu Lampu Exit Darurat, Lampu Darurat kanthi sirah Kembar, utawa Lampu Langit-langit kanthi fungsi Darurat, uga sistem evakuasi Darurat.Sembarang item kasengsem, please ninggalake kita pesen.
    Oktober 10, 2020
  • Rush kanggo Aid project saka construction saka Wuhan Leishenshan lan Hospital Beijing Xiaotangshan sak COVID-19 wabah Rush kanggo Aid project saka construction saka Wuhan Leishenshan lan Hospital Beijing Xiaotangshan sak COVID-19 wabah
    Minggu, 16 Februari, panyebaran epidemi makutha pneumonia anyar iki rada ngisor karo drizzle udan.Ing dina sing padha, ing Science lan Teknologi Workshop Guangdong Zhenhui Fire ana ing pemandangan sibuk. Padha braved drizzle ing cepet-cepet munggah kanggo ngirim kumpulan katelu saka barang kanggo Hospital Xiaotangshan Beijing, total 2,000 set, saka Zhongshan Igir kanggo Beijing 2,000 kilometer. .wektu iki, Guangdong Zhenhui dibantu Beijing Hospital Xiaotangshan karo total 6000 set cahya Jadwal darurat geni, kang Lowongan Kerja kanggo construction saka bangsal sauntara sing anyar saka Hospital Beijing Xiaotangshan.Kocap kacarita sing Beijing Hospital Xiaotangshan, kang dibangun ing 2003 minangka rumah sakit khusus kanggo patients karo ngresula, lagi kang dibuka. Ing April 2003, ing Beijing Xiaotangshan Medical Center, ingkang dipunbangun ing 7 dina, wis area construction saka 25,000 kothak meter lan bisa nampung 1000 kasur rumah sakit. Pusat medical dianggep siji-pitu saka kasus SARS ing negara ing rong sasi. Sabar, lan wis digawe nggumun-nggumunké.Apa malah luwih langka kanggo industri iku minangka awal minangka Februari 3, Guangdong Zhenhui kesusu kanggo ngewangi pambangunan Hospital Wuhan Leishenshan. Ing wektu iku, ing dina katelu ing Taun Anyar Mbulan, iku puncak epidemi ing. Guangdong Zhenhui Lowongan disebut ing karyawan liburan kanggo lembur karya kanggo mesthekake sumber. Akhire, ing 4 Februari, darurat geni sumbangan ceiling lamp sing dibutuhake rampung cepet lan lancar. Zhenhui Teknologi kang kacepetan delivery cepet, respon pas wektune lan layanan lengkap wis menang puji unanimous saka Unit construction lokal.Konco completion kasil karya hard dingerteni. Ngomong bab iki sakwise, wong ing pangisian daya saka Zhenhui Teknologi mung ngandika ing proses kurang-tombol, "Minangka perusahaan lampu darurat geni, misi kita to'take safety wong urip lan bisa minangka tanggung jawab kita, lan iki mesthine dadi cilik ing epidemi saiki! "
    Agustus 10, 2020
  • Teknologi Guangdong Zhenhui bakal nyumbang lampu langit-langit darurat menyang Rumah Sakit Wuhan Leishenshan ing mobil khusus tanggal 3 Februari, lan bakal dikirim lan dipasang tanggal 4 Februari! Teknologi Guangdong Zhenhui bakal nyumbang lampu langit-langit darurat menyang Rumah Sakit Wuhan Leishenshan ing mobil khusus tanggal 3 Februari, lan bakal dikirim lan dipasang tanggal 4 Februari!
    Teknologi Guangdong Zhenhui bakal nyumbang lampu langit-langit darurat menyang Rumah Sakit Wuhan Leishenshan ing mobil khusus tanggal 3 Februari, lan bakal dikirim lan dipasang tanggal 4 Februari!Ngadhepi wabah kasebut, Teknologi Zhenhui nampa tugas kasebut wiwit dina katelu Taun Anyar Imlek, nglumpukake karyawan liburan, lan kerja lembur kanggo ngrampungake 1.000 set lampu darurat. Kita njunjung misi wong Zhenhui "kanggo nglindhungi nyawa lan properti wong minangka tanggung jawab kita dhewe", lan kita mesthi bakal ngatasi epidemi iki Ya, ayo Wuhan! Go China!
    Agustus 10, 2020
  • Rapat Tahunan ZFE 2020 Rapat Tahunan ZFE 2020
    Rapat ringkesan taunan
    Januari 26, 2021
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan