• Babagan Gawe Kantor ZFE US Babagan Gawe Kantor ZFE US
    Teknologi Kebakaran Guangdong Zhenhui minangka pabrikan sing ana ing kutha Zhongshan, Guangdong, China. Kita entuk reputasi apik saka para pelanggan ing daratan China, Asia Tenggara, negara-negara Timur Tengah, Amerika Selatan lan Afrika. Kita wis ngrampungake luwih saka 1000 proyek ing China. Kita ngrancang kerja sama karo para pelanggan kanggo ngrancang proyek ing saindenging jagad. Kita duwe luwih saka 100 karyawan kanggo nyukupi jumlah pesanan lan wektu utama sampeyan. Kita duwe tim kontrol Kualitas lan Pusat Tes kanggo memenuhi panjaluk babagan Kualitas. Kita duwe R & D Tim, bisa gawe marem panjaluk produk anyar. Kita duwe tim sales manca, bisa nyedhiyakake layanan babagan Pesanan Tuku sing sampeyan utusake lan panjaluk liyane. Produk kami kalebu lampu Exit Darurat, lampu Darurat, lampu langit-langit kanthi sensor radar utawa induksi manungsa, paket daya darurat lan Sistem Evakuasi Darurat Fire. Sembarang priksaan, hubungi kita, matur nuwun. Iki Charlie Zhang saka ZFE. Email: ZFE@ZFE.CN TELEPON WECHAT / SEL: 13600 333 981
    2021/01/05
  • Zhenhui kebakaran ing Pameran Lampu Internasional Internasional Kota Zhongshan tanggal 22-26 Oktober 2020 Zhenhui kebakaran ing Pameran Lampu Internasional Internasional Kota Zhongshan tanggal 22-26 Oktober 2020
    Pameran Cahya Internasional China Guzhen kaping 25 disponsori dening Asosiasi Alat Lampu China, Ibu Kota Lampu China (kutha kuno Zhongshan), lan ditindakake dening Zhongshan Guzhen lamp city Expo Co., Ltd., lan wis didhukung banget dening Zhongshan Pamrentah Rakyat Kota. Pameran kasebut adhedhasar klompok industri produksi cahya lan perdagangan luwih saka 100 milyar yuan ing Kota Guzhen, "ibukota industri pencahayaan China". Kanthi tema "Kutha cahya China, madhangi jagad" minangka tema, terus-terusan nggawe mode tautan toko pameran "1 + 7". Skala pameran luwih saka 1,5 yuta meter persegi, lan luwih saka 2500 perusahaan berkualitas tinggi tampil bareng. Kanthi cahya cerdas minangka fokus, ningkatake pangembangan industri 4.0, lan nggawe pameran profesional profesional, berorientasi pasar, internasional lan merek Tanggal 22-26 Oktober 2020, panitia pengorganisasian ngewawancarai staf penjualan Zhenhui。 Perusahaan fokus ing R & D, produksi, penjualan, lan layanan lampu lampu darurat darurat berkualitas tinggi, pasokan listrik darurat, sistem evakuasi darurat kebakaran kontrol terpusat lan produk liyane, nalika nggawe platform awan geni cerdas. Perusahaan kasebut duwe tim riset lan pangembangan teknis sing kuat. Produk kasebut tundhuk banget karo standar gb17945-2010, GB3836 lan gb12476, lan entuk sertifikasi wajib 3C, sertifikasi eksplorasi eksplorasi, lan sertifikasi CE internasional kanggo produk kebakaran nasional. Kangge, perusahaan ngetrapake standar teknis gb51309-2018 sing ditanggepi dening Menteri perumahan lan pembangunan pedesaan kutha, lan dadi peserta ing kompilasi atlas desain standar arsitektur nasional. Sugeng kontak karo kita, mung tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo desain sing akeh! Email: zfe@zfe.cn
    2020/10/27
  • Perusahaan ZFE - Toko Guzhen tanggal 9 Oktober, operasi persidangan, dipuntampi rujuk negosiasi bisnis Perusahaan ZFE - Toko Guzhen tanggal 9 Oktober, operasi persidangan, dipuntampi rujuk negosiasi bisnis
    Teknologi Perlindungan Kebakaran Guangdong Zhenhui Co, LTD duwe komitmen kanggo nggawe lan ngasilake lampu darurat kebakaran sing berkualitas, pasokan listrik darurat, lan sistem indikasi evakuasi kebakaran sing cerdas.
    2020/10/10
  • Toko unggulan Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd. dibukak tanggal 23 Oktober Toko unggulan Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd. dibukak tanggal 23 Oktober
    Kanthi bungah, kita nuli mbukak dina sing ditunggu-tunggu. Toko Panji Teknologi Teknologi Api Guangdong Zhenhui dibukak kanthi hebat tanggal 23 Oktober! , Aku ngarepake pandhuan saka kanca sing minat kanthi langsung ing: kertu 07, lantai B1, Gedung Komersial Gangdong, Zhongxing Avenue, Kota Zhongshan sugeng rawuh!
    2020/10/24
  • Teknologi Guangdong Zhenhui bakal nyumbang lampu plafon darurat menyang Rumah Sakit Wuhan Leishenshan nganggo mobil khusus tanggal 3 Februari, lan bakal dikirim lan diinstal tanggal 4 Februari! Teknologi Guangdong Zhenhui bakal nyumbang lampu plafon darurat menyang Rumah Sakit Wuhan Leishenshan nganggo mobil khusus tanggal 3 Februari, lan bakal dikirim lan diinstal tanggal 4 Februari!
    Teknologi Guangdong Zhenhui bakal menehi lampu plafon darurat menyang Rumah Sakit Wuhan Leishenshan nganggo mobil khusus tanggal 3 Februari, lan bakal dikirim lan diinstal tanggal 4 Februari! Nalika ngadhepi epidemi kasebut, Zhenhui Technology nampa tugas wiwit dina kaping telu ing Taun Anyar Imlek, ngundang karyawan liburan, lan kerja lembur kanggo ngrampungake 1.000 set lampu darurat. Kita njogo misi wong Zhenhui "kanggo nglindhungi nyawa lan properti saka masarakat minangka tanggung jawab awake dhewe", lan kita bakal ngatasi wabah iki Ya, ayo Wuhan! Go China!
    2020/08/10
  • Peluncuran produk anyar 2020 Peluncuran produk anyar 2020
    2020/08/02
  • Rush kanggo mbantu pambangunan Wuhan Leishenshan lan Rumah Sakit Beijing Xiaotangshan Rush kanggo mbantu pambangunan Wuhan Leishenshan lan Rumah Sakit Beijing Xiaotangshan
    Dina Minggu, 16 Februari, panyebaran epidemi paru-paru makutha anyar bisa dikendhaleni karo udan deres. Ing dina sing padha, Lokakarya Ilmu lan Teknologi Api Guangdong Zhenhui ana ing adegan sing rame. Dheweke wani ngetokake gerimis supaya cepet-cepet ngirim barang kaping telu menyang Rumah Sakit Beijing Xiaotangshan, total 2.000 set, saka Zhongshan Henglan menyang Beijing sing adohe 2.000 kilometer. . Wektu iki, Guangdong Zhenhui ngewangi Rumah Sakit Beijing Xiaotangshan kanthi total 6000 set perlengkapan lampu darurat, sing dibutuhake banget kanggo pambangunan bangsal sementara anyar Rumah Sakit Beijing Xiaotangshan. Dilaporake yen Rumah Sakit Beijing Xiaotangshan, sing dibangun ing taun 2003 minangka rumah sakit khusus kanggo pasien karo SARS, saiki lagi dibangun. Ing wulan April 2003, Pusat Kesehatan Xiaotangshan Beijing, sing dibangun sajrone 7 dina, duwe area konstruksi 25.000 meter persegi lan bisa nampung 1.000 kasur rumah sakit. Pusat medis ngobati sapratu kasus SARS ing negara kasebut sajrone rong wulan. Sabar, lan wis nggawe akeh mukjijat. Sing paling langka ing industri iki yaiku wiwit tanggal 3 Februari, Guangdong Zhenhui cepet-cepet mbantu ngewangi pembangunan Rumah Sakit Wuhan Leishenshan. Nalika semana, dina katelu ing Taun Anyar Imlek, iku puncak epidemi. Guangdong Zhenhui kanthi cepet njaluk karyawan liburan supaya kerja ing lembur supaya bisa menehi pasokan. Pungkasane, tanggal 4 Februari, sumbangan lampu langit-langit darurat geni sing dibutuhake rampung kanthi cepet lan lancar. Kacepetan pangiriman Zhenhui Technology kanthi cepet, respons sing tepat wektu lan layanan lengkap entuk pujian saka unit konstruksi lokal. Konfigurasi sukses sukses ora dingerteni kerja keras. Sawise ngomong babagan iki, wong sing tanggung jawab Teknologi Zhenhui mung ujar kanthi cara murah, "Minangka perusahaan lampu darurat kebakaran, misi kita yaiku supaya keamanan jiwa lan properti masarakat dadi tanggung jawab kita ', lan iki kudu dadi kasus ing epidemi saiki! "
    2020/08/10