Lampu tandha metu darurat ZFE SL-516 Grosir Kualitas Tinggi

KIRIM INQUIRY SAIKI

Mode operasi Maintained

Tegangan Pasokan AC85-265V 50/60Hz

Lampu LED

Daya 6W

Wektu mbuwang 2 jam

Wektu ngisi daya 24 jam

Baterei li-ion 3.7V 1.8Ah

Ukuran produk 390 x 190 x 60 mm

Bahan besi + PC

Rating IP30

KIRIM INQUIRY SAIKI

Zhenhui High Quality Emergency exit sign light SL-516 Grosir - Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd., Kita duwe departemen lan staf kualitas kanggo njamin kualitas produk sampeyan.


Kirimake priksaan sampeyan
Produk iki ngidini wong nyetel area kanthi persis kaya sing dikarepake. Iku nyumbang kanggo gaya urip sehat, loro mental lan fisik.

FAQ

1.Apa sampeyan pabrikan utawa perusahaan dagang?
Kita minangka pabrikan, luwih saka 100 karyawan.
2. Kepiye pasar utama sampeyan?
Pasar utama kita kalebu China, Asia Tenggara, negara-negara Timur Tengah saiki.
3. Bisa OEM utawa ODM ditrima?
Ya, sugeng rawuh. Utawa sampeyan bisa nggunakake logo ZFE ing pasar yen sampeyan setuju.

Kaluwihan

1.We duwe workshop lan kantor bab 50000 kothak meter lan nyekel munggah panjaluk jumlahe dhuwur.
2.Around 100 buruh, duwe kemampuan cukup kanggo gawe marem Pesenan Purchasing Panjenengan.
3.We wis meh 30 taun pengalaman ing Area lampu darurat wiwit taun 1991.
4.We wis rampung luwih saka 1000 proyèk ing pasar China, kayata Hongkong-Zhuhai-Macao Bridge, Water Cubic stadion lan Bird Nest stadion ing Beijing.

Babagan Zhenhui

Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 1991 kanthi ibukutha kadhaptar 10 yuta RMB, lan markas dumunung ing kutha Zhongshan, kanthi jembaré watara 50.000 meter persegi. Kita fokus ing riset lan pangembangan produk, dodolan lan layanan peralatan lampu darurat kebakaran sing berkualitas tinggi, pemasok daya darurat, sistem kontrol terpusat evakuasi darurat geni lan platform awan geni sing cerdas. Minangka perusahaan teknologi dhuwur lan kondhang, kita wis setya riset lan pangembangan teknologi mutakhir lan layanan dhukungan saka rantai industri lampu geni. Kita duwe tim riset lan pangembangan teknis sing kuwat. Produk strictly ngleksanakake GB17945-2010, GB3836 lan GB12746 standar, lan wis entuk limang protèktif pangayoman CCC sertifikasi .EX-bledosan sertifikasi lan sertifikasi CE.    Njupuk kualitas lan inovasi minangka gol langgeng perusahaan, strictly tindakake munggah sistem Manajemen Kualitas ISO9001 kanggo nyedhiyani kuwat dijamin kanggo produk kualitas dhuwur. Nglindhungi nyawa lan properti wong minangka tanggung jawab kita. Inovasi, kacepetan, tanggung jawab minangka nilai perusahaan kita.


Telpon:
+86-18925306883
Email:
Telpon:
+86-0760-87681183
Fax:
+86-0760-22532288
YouTube:
LinkedIn:
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis menyang kita
Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan