НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ
Светилки за осветлување, напојување во итни случаи, централизиран систем за контрола на пожар систем за евакуација при итни случаи и други производи
 • Вградени Вградени
  Вградени Без оглед во какви производи се користат нашите производи, тоа работи добро.
  2020/12/29
 • SL-801_803 SL-801_803
  2020/12/29
 • SL-218 SL-218
  SL-218. Целиот процес на производство го спроведуваат работници кои се вешти во производните техники.
  2020/12/29
 • SL-149 SL-149
  SL-149. Производот има похрабри бои и подобрен контраст, филтрира досадна светлина за да даде неверојатен контраст во боја за исклучителна јасност.
  2020/12/29
22222
Градење интелигентна платформа за оган облак.
ЗОШТО НАС
Компанијата се фокусира на Р.
& Г, производство, продажба и сервис на висококвалитетни светилки за вонредно осветлување, напојување за итни случаи, централизиран систем за контрола на пожар и евакуација на итни случаи и други производи, при градење интелигентна платформа за пожар облак.

Како високотехнолошко претпријатие и познато заштитено трговско обележје во индустријата за противпожарно осветлување, компанијата е посветена на истражување и развој на врвна технологија во индустријата за противпожарно осветлување и услуги за поддршка во индустрискиот ланец.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Нашата предност
 • Визија
  Создадете марка за интелигентно итно осветлување од висока класа
 • Направете живот
  Преземете одговорност за заштита на безбедноста на животот и имотот на луѓето
 • Вредности
  Иновација, брзина, одговорност
 • Корпоративни цели
  Освојте доверба на клиентот со квалитет и услуга и создадете вредност за партнерите и вработените
ЗА НАС
Силна корпоративна сила, веродостојна репутација и сигурна репутација
Гуангдонг henенхуи оган технологија копродукции, Ltd е основана во 1991 година со регистриран капитал од 10 милиони јуани.
Нејзиното седиште се наоѓа во ongонгшан, провинција Гуангдонг, со вкупна површина од околу 50000 квадратни метри. Компанијата се фокусира на Р.& Г, производство, продажба и сервис на висококвалитетни светилки за вонредно осветлување, напојување за итни случаи, централизиран систем за контрола на пожар и евакуација на итни случаи и други производи, при градење интелигентна платформа за пожар облак.

Како високотехнолошко претпријатие и познато заштитено трговско обележје во индустријата за противпожарно осветлување, компанијата е посветена на истражување и развој на врвна технологија во индустријата за противпожарно осветлување и услуги за поддршка во индустрискиот ланец. Компанијата има силен тим за техничко истражување и развој. Производите строго се усогласени со стандардите gb17945-2010, GB3836 и gb12476 и добиваат задолжителна сертификација за 3C, екс сертификација заштитена од експлозија и меѓународна CE сертификација за национални производи за пожар. Во меѓувреме, компанијата ги спроведува техничките стандарди gb51309-2018 издадени од Министерството за домување и урбан рурален развој и станува учесник во компилацијата на атласот за дизајнирање на национални архитектонски стандарди.

Земете го квалитетот и иновативноста како вечна цел на компанијата, строго следете го системот за управување со квалитет IS09001 за да обезбедите силна гаранција за висококвалитетни производи.

Компанијата ја презема мисијата на претпријатието за „зачувување на безбедноста на животот и имотот на луѓето“ и вредностите на претпријатието за „иновации, брзина и одговорност“.
 • 1991+ година
  Основање на компанија
 • 200+
  Персонал на компанијата
 • 50000+
  Област на фабрика
 • ОЕМ
  ОЕМ сопствени решенија
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
СЛУЧАЈ
Ние обезбедуваме решенија за осветлување за заштита од пожари за повеќе од 1000 различни проекти
 • Инженерски случај
  henенхуи обезбеди решенија за пожарно осветлување на претпријатието за повеќе од 1000 различни проекти
ДОБИЈТЕ ДОПУШТЕТЕ СО НАС
Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број во формуларот за контакт за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашиот широк спектар на дизајни!