Светло за тунел и галерија може да претставува главна или дополнителна светлина извор во која било просторија.Двигател со постојана струја со висока ефикасност, обезбедува максимално искористен извор на светлина.

гаранцијата на нашиот производ е обично 2 години.Како високо-технолошки и добро познато претпријатие, ние сме посветени на истражување и развој на најсовремени технологии и услуги за поддршка на синџирот индустрија за осветлување на пожари, добредојдовте да соработувате со нас.

Chat
Now

Испратете го вашето барање