Светло за знак за излез за итни случаи и показател за безбедност ќе ги водат луѓето како да избегаат од опасниот простор кога се случиле несреќи во зградите според знаците за излез. Имаме два режима, одржуван и неодржан.наш производите строго се во согласност со стандардите gb17945-2010, GB3836 и gb12476 и добиваат задолжителна сертификација 3C, добредојдовте да објавите нарачка и имате добра деловна соработка со нас.

Chat
Now

Испратете го вашето барање