Светилките за итни случаи, исто така, имаат два режима, одржуван и неодржуван. Одржувањето значи дека најдобрите светла за итни случаи ќе продолжат да го осветлуваат без оглед на тоа што електричната енергија е вклучена или исклучена, светлата за итни случаи може да ви обезбедат доволно светлина за време на итни ситуации. Неодржувањето значи дека итен случај ќе светне само кога ќе се исклучи струјата. Можете да изберете според тоа каде сакате да ги користите светлата за итни случаи.

Светлата за итни случаи произведени од Zhenhui се со гаранција за квалитет, доверливи и ваш најдобар избор.


Chat
Now

Испратете го вашето барање