Светилките за итни случаи со две точки обично се користат во просторот каде што е темно, без разлика на денот или ноќта. Кога се случуваат итни ситуации, овој производ може да обезбеди доволно светла за да им покаже на луѓето каде да избегаат. Ова е безбедносно светло, не само производ.нашите производите строго се во согласност со стандардите gb17945-2010, GB3836 и gb12476 и добиваат задолжителна сертификација 3C, добредојдовте да објавите нарачка и имате добра деловна соработка со нас.

Chat
Now

Испратете го вашето барање