Ѕид за итни случаи оr ќелиски светилки е склопен на ѕидната печка или на површината на таванот за да обезбеди безбедносен водич кога ќе се случи итна ситуација.исто така, имаат два режима, Одржувано и Неодржано.our производите строго се во согласност со стандардите gb17945-2010, GB3836 и gb12476 и добиваат задолжителна сертификација 3C, добредојдовте да објавите нарачка и имате добра деловна соработка со нас.Chat
Now

Испратете го вашето барање