Светлото за итни случаи на ЛЕД се склопува на површината на таванот или се вдлабнува во таванот за да обезбеди доволно светлина  да им покаже на луѓето каде да одат кога ќе се случи итна ситуација.Имаме тим за контрола на квалитет и тест центар за да ги задоволиме вашите барања за квалитет.

Имаме и странски продажен тим, може да ја обезбедиме услугата за вашата нарачка што ја поставивте и други барања.

Добредојдовте во нарачката за ослободување, за секое прашање ве молиме контактирајте со нас.


Chat
Now

Испратете го вашето барање