Напојувањето за итни случаи е резервна копија на фитинзи за осветлување при прекин на напојувањето, може да се примени на долните светла, панелните светла, светлата од цевки T8/T5 и други светла.Итен извор на енергија обично е независен од главниот извор на енергија. Таа мора да биде доволно голема и способна да го поддржи системот, осветлувањето, спасувањето и операциите за бегство.


Зенхуи професионален апсолутно безбеден пакет, имаме сопствен тест центар во фабриката за да се увериме дека производите ги задоволуваат барањата на клиентите


Chat
Now

Испратете го вашето барање