Надворешно итно осветлување имаат соларен панел серија.Време за итни случаи до 6 часа, а исто така имаат високо ниво на IP.

Zhenhui Најквалитетна сончева светлина Приватна улична светилка без фабрика за електрична енергија, можеме да дизајнираме некои нови производи според вашите барања со нашиот оддел за развој на производи.

Chat
Now

Испратете го вашето барање