ZFEmergency е основана во 1991 година, со повеќе од 30 години искуство во итни светла и системски области. Повеќе од 1000 проекти завршија во Кина. Освојте добра репутација од нашите клиенти во странство со добар квалитет, дизајн и услуги по продажбата.

 • Професионален Апсолутно безбеден пакет
  Професионален Апсолутно безбеден пакет

  Апсолутно безбедно пакување

  Зенхуи професионален Апсолутно безбеден пакет, имаме сопствен тест центар во фабриката за да се увериме дека производите ги задоволуваат барањата на клиентите.


 • Кина Производители на работилница за хардвер-Zhenhui
  Кина Производители на работилница за хардвер-Zhenhui

  Производители на работилница за хардвер во Кина-Zhenhui, Веќе имаме завршено повеќе од 1000 проекти на кинескиот пазар, како што се мостот Хонгконг-Жухаи-Макао, стадионот Water Cubic и стадионот Bird Nest во Пекинг. • Изложбена сала за производи
  Изложбена сала за производи
  Гуангдонг Zhenhui Fire Technology е производител лоциран во градот Zhongshan, Гуангдонг, Кина.


  Добиваме добра репутација од нашите клиенти во Кина, Југоисточна Азија, земјите од Блискиот Исток, Јужна Америка и Африка. Веќе имаме завршено повеќе од 1000 проекти во Кина. Планираме да соработуваме со клиенти за да ги развиеме проектите низ целиот свет.


  Имаме повеќе од 100 вработени за да ја задоволиме количината на вашата нарачка и времето на испорака.


  Имаме тим за контрола на квалитет и тест центар за да ги задоволиме вашите барања за квалитет.


  Имаме Р&Тимот Д, може да ги задоволи вашите барања за нови производи.


  Имаме странски тим за продажба, може да ја обезбедиме услугата за вашата нарачка што сте ја дале и други барања.


  Нашите производи вклучуваат светла за излез за итни случаи, светла за итни случаи, тавански светла со радарски сензор или човечка индукција, пакети за напојување за итни случаи и системи за евакуација за итни случаи против пожар.


  Секое прашање, ве молиме контактирајте со нас, ви благодариме.


  Ова е Чарли Џанг од ZFE.


  Е-пошта:ZFE@ZFE.CN

  WECHAT/МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН: 13600 333 981


 • Работна машина за интелигентна електронска контролна табла произведена од Guangdong Zhenhui Fire Technology
  Работна машина за интелигентна електронска контролна табла произведена од Guangdong Zhenhui Fire Technology
  Гуангдонг Zhenhui Fire Technology е производител лоциран во градот Zhongshan, Гуангдонг, Кина.


  Добиваме добра репутација од нашите клиенти во Кина, Југоисточна Азија, земјите од Блискиот Исток, Јужна Америка и Африка. Веќе имаме завршено повеќе од 1000 проекти во Кина. Планираме да соработуваме со клиенти за да ги развиеме проектите низ целиот свет.


  Имаме повеќе од 100 вработени за да ја задоволиме количината на вашата нарачка и времето на испорака.


  Имаме тим за контрола на квалитет и тест центар за да ги задоволиме вашите барања за квалитет.


  Имаме Р&Тимот Д, може да ги задоволи вашите барања за нови производи.


  Имаме странски тим за продажба, може да ја обезбедиме услугата за вашата нарачка што сте ја дале и други барања.


  Нашите производи вклучуваат светла за излез за итни случаи, светла за итни случаи, тавански светла со радарски сензор или човечка индукција, пакети за напојување за итни случаи и системи за евакуација за итни случаи против пожар.


  Секое прашање, ве молиме контактирајте со нас, ви благодариме.


  Ова е Чарли Џанг од ZFE.


  Е-пошта:ZFE@ZFE.CN

  WECHAT/МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН: 13600 333 981


 • OEM производствена линија за брендирани производи OPPLE произведени од Guangdong Zhenhui Fire Technology
  OEM производствена линија за брендирани производи OPPLE произведени од Guangdong Zhenhui Fire Technology

  Ние сме компанија за пожарна технологија Гуангдонг Женхуи, која се фокусира на производи за осветлување за итни случаи и систем за итна евакуација од пожари.


  Можеме да обезбедиме OEM и ODM услуга. Ова е нашата OEM производна линија за брендираниот производ OPPLE. Добредојдовте да соработувате со нас.


  Исто така, ние имаме сопствен бренд, ZFE и SAIERTE, исто така можеме да имаме соработка за да го развиеме вашиот посакуван пазар користејќи го нашиот бренд доколку го немате.


  Како и да е, добредојдовте да контактирате со нас и можеме да разговараме за деталите.


  Ова е Чарли Џанг од ZFE.

  Е-пошта:ZFE@ZFE.CN

  WECHAT/МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН: 13600333981

 • OEM производна линија за брендирани производи OPPLE
  OEM производна линија за брендирани производи OPPLE

  Ние сме компанија за пожарна технологија Гуангдонг Женхуи, која се фокусира на производи за осветлување за итни случаи и систем за итна евакуација од пожари.


  Можеме да обезбедиме OEM и ODM услуга. Ова е нашата OEM производна линија за брендираниот производ OPPLE. Добредојдовте да соработувате со нас.


  Исто така, ние имаме сопствен бренд, ZFE и SAIERTE, исто така можеме да имаме соработка за да го развиеме вашиот посакуван пазар користејќи го нашиот бренд доколку го немате.


  Како и да е, добредојдовте да контактирате со нас и можеме да разговараме за деталите.


  Ова е Чарли Џанг од ZFE.

  Е-пошта:ZFE@ZFE.CN

  WECHAT/МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН: 13600333981

 • Приспособена производствена линија за OEM за брендирани производи OPPLE-произведени од Guangdong Zhenhui Fire Technology
  Приспособена производствена линија за OEM за брендирани производи OPPLE-произведени од Guangdong Zhenhui Fire Technology

  Ние сме компанија за пожарна технологија Гуангдонг Женхуи, која се фокусира на производи за осветлување за итни случаи и систем за итна евакуација од пожари.


  Можеме да обезбедиме OEM и ODM услуга. Ова е нашата OEM производна линија за брендираниот производ OPPLE. Добредојдовте да соработувате со нас.


  Исто така, ние имаме сопствен бренд, ZFE и SAIERTE, исто така можеме да имаме соработка за да го развиеме вашиот посакуван пазар користејќи го нашиот бренд доколку го немате.


  Како и да е, добредојдовте да контактирате со нас и можеме да разговараме за деталите.


  Ова е Чарли Џанг од ZFE.

  Е-пошта:ZFE@ZFE.CN

  WECHAT/МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН: 13600333981

 • Автоматска машина за сечење електронски компоненти во ZFE Fire Technology
  Автоматска машина за сечење електронски компоненти во ZFE Fire Technology
  Гуангдонг Zhenhui Fire Technology е производител лоциран во градот Zhongshan, Гуангдонг, Кина, основана во 1991 година со повеќе од 30 години искуство на производи за итно осветлување.


  Добиваме добра репутација од нашите клиенти во Кина, Југоисточна Азија, земјите од Блискиот Исток, Јужна Америка и Африка. Веќе имаме завршено повеќе од 1000 проекти во Кина. Планираме да соработуваме со клиенти за да ги развиеме проектите низ целиот свет.


  Имаме повеќе од 100 вработени за да ја задоволиме количината на вашата нарачка и времето на испорака.


  Имаме тим за контрола на квалитет и тест центар за да ги задоволиме вашите барања за квалитет.


  Имаме Р&Тимот Д, може да ги задоволи вашите барања за нови производи.


  Имаме странски тим за продажба, може да ја обезбедиме услугата за вашата нарачка што сте ја дале и други барања.


  Нашите производи вклучуваат светла за излез за итни случаи, светла за итни случаи, тавански светла со радарски сензор или човечка индукција, пакети за напојување за итни случаи и системи за евакуација за итни случаи против пожар.


  Секое прашање, ве молиме контактирајте со нас, ви благодариме.


  Ова е Чарли Џанг од ZFE.


  Е-пошта:ZFE@ZFE.CN

  WECHAT/МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН: 13600 333 981


 • Сертификат за производ и Системски сертификат
  Сертификат за производ и Системски сертификат

  СЕРТИФИКАТ.


  ги положил пропишаните тестови. Тестирањето главно вклучува проверка на карактеристиките на апаратот, мерење на енергетската ефикасност и потрошувачка и обезбедување електрична безбедност.

 • ЗОШТО САД-Гуангдонг Zhenhui противпожарна технологија
  ЗОШТО САД-Гуангдонг Zhenhui противпожарна технологија
  Гуангдонг Zhenhui Fire Technology е производител лоциран во градот Zhongshan, Гуангдонг, Кина, основана во 1991 година со повеќе од 30 години искуство на производи за итно осветлување.


  Добиваме добра репутација од нашите клиенти во Кина, Југоисточна Азија, земјите од Блискиот Исток, Јужна Америка и Африка. Веќе имаме завршено повеќе од 1000 проекти во Кина. Планираме да соработуваме со клиенти за да ги развиеме проектите низ целиот свет.


  Имаме повеќе од 100 вработени за да ја задоволиме количината на вашата нарачка и времето на испорака.


  Имаме тим за контрола на квалитет и тест центар за да ги задоволиме вашите барања за квалитет.


  Имаме Р&Тимот Д, може да ги задоволи вашите барања за нови производи.


  Имаме странски тим за продажба, може да ја обезбедиме услугата за вашата нарачка што сте ја дале и други барања.


  Нашите производи вклучуваат светла за излез за итни случаи, светла за итни случаи, тавански светла со радарски сензор или човечка индукција, пакети за напојување за итни случаи и системи за евакуација за итни случаи против пожар.


  Секое прашање, ве молиме контактирајте со нас, ви благодариме.


  Ова е Чарли Џанг од ZFE.


  Е-пошта:ZFE@ZFE.CN

  WECHAT/МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН: 13600 333 981


 • Опрема за тестирање на производи во Гуангдонг Zhenhui Fire Technology
  Опрема за тестирање на производи во Гуангдонг Zhenhui Fire Technology
  Опрема за тестирање на производи


  Имаме машини за приклучување, интегрирана сфера, тестер за прскање сол, ИКТ онлајн тестер, компјутерска машина за тестирање на високи и ниски температури, лемење со рефлуи, линија за производство на стареење.
  Ние ги користиме овие машини за тестирање за да се увериме дека квалитетот на нашиот производ е во согласност со барањата на клиентите и меѓународниот стандард, како и стандардот ccc на нашиот кинески пазар.


 • Зошто да изберете Zhenhui
  Зошто да изберете Zhenhui

  Компанијата има силен тим за техничко истражување и развој. Производите строго се во согласност со стандардите GB17945-2010, GB3836 и GB12476 и добиваат задолжителна сертификација CCC, сертификат за експлозија отпорен на експлозија и меѓународна CE сертификат за национални противпожарни производи. Во меѓувреме, компанијата ги имплементира техничките стандарди GB51309-2018 издадени од Министерството за домување и урбан рурален развој и станува учесник во составувањето на националниот атлас за дизајн на архитектонски стандард.

ПОБЕДУВАТЕ ДОДЕЛ СО НАС
Само оставете ја вашата е-пошта или телефонскиот број во контакт формата за да можеме да ви испратиме бесплатен понуда за нашиот широк спектар на дизајни!
Chat
Now

Испратете го вашето барање