PRODUKTET TONA
Llambat e ndriçimit, furnizimi me energji emergjente, sistemi i centralizuar i evakuimit të emergjencës nga zjarri dhe produkte të tjera
 • I ngulitur I ngulitur
  I ngulitur. Në çfarëdo produktesh që përdorim, funksionon mirë.
  2020/12/29
 • SL-801_803 SL-801_803
  2020/12/29
 • SL-218 SL-218
  SL-218 I gjithë procesi i prodhimit është kryer nga punëtorë që janë të aftë në teknikat e prodhimit.
  2020/12/29
 • SL-149 SL-149
  SL-149. Produkti ka ngjyra më të guximshme dhe kontrast të zgjeruar, duke filtruar dritën e shurdhër për të dhënë kontrastin e jashtëzakonshëm të ngjyrave për një qartësi të jashtëzakonshme.
  2020/12/29
22222
Ndërtimi i një platforme inteligjente të reve të zjarrit.
PSE NE
Kompania përqendrohet në R
& D, prodhimi, shitja dhe shërbimi i llambave me cilësi të lartë të ndriçimit të zjarrit, furnizimi me energji emergjente, sistemi i centralizuar i evakuimit të emergjencës së zjarrit dhe produkteve të tjera, ndërsa ndërtohet një platformë inteligjente e reve të zjarrit.

Si një ndërmarrje e teknologjisë së lartë dhe ndërmarrje e famshme e markës tregtare në industrinë e ndriçimit të emergjencave të zjarrit, kompania ka qenë e angazhuar për kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë më të përparuar në industrinë e ndriçimit të zjarrit dhe shërbimeve mbështetëse në zinxhirin e industrisë.
LEXO MË SHUMË
LEXO MË SHUMË
Përparësia jonë
 • Vizioni
  Krijoni një markë të nivelit të lartë inteligjent të ndriçimit emergjent
 • Bëni jetën
  Merrni përgjegjësi për mbrojtjen e sigurisë së jetës dhe pasurisë së njerëzve
 • Vlerat
  Risi, shpejtësi, përgjegjësi
 • Qëllimet e korporatave
  Fitoni besimin e klientit me cilësi dhe shërbim dhe krijoni vlerë për partnerët dhe punonjësit
RRETH NESH
Forcë e fortë e korporatës, reputacion i besueshëm dhe reputacion i besueshëm
Guangdong Zhenhui Fire Technology Co, Ltd u themelua në 1991 me një kapital të regjistruar prej 10 milion juan.
Selia e saj është e vendosur në Zhongshan, Provinca Guangdong, me një sipërfaqe totale prej rreth 50000 metra katrorë. Kompania përqendrohet në R& D, prodhimi, shitja dhe shërbimi i llambave me cilësi të lartë të ndriçimit të zjarrit, furnizimi me energji emergjente, sistemi i centralizuar i evakuimit të emergjencës së zjarrit dhe produkteve të tjera, ndërsa ndërtohet një platformë inteligjente e reve të zjarrit.

Si një ndërmarrje e teknologjisë së lartë dhe ndërmarrje e famshme e markës tregtare në industrinë e ndriçimit të emergjencave të zjarrit, kompania ka qenë e angazhuar për kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë më të përparuar në industrinë e ndriçimit të zjarrit dhe shërbimeve mbështetëse në zinxhirin e industrisë. Kompania ka një ekip të fortë kërkimi dhe zhvillimi teknik. Produktet përputhen në mënyrë rigoroze me standardet gb17945-2010, GB3836 dhe gb12476 dhe marrin çertifikim të detyrueshëm 3C, çertifikim të paprovuar nga shpërthimi dhe çertifikim ndërkombëtar CE për produktet kombëtare të zjarrit. Ndërkohë, ndërmarrja zbaton standardet teknike gb51309-2018 të lëshuara nga Ministria e strehimit dhe zhvillimit rural urban dhe bëhet pjesëmarrëse në përpilimin e atlasit kombëtar të dizajnit të standardeve arkitektonike.

Merrni cilësinë dhe inovacionin si qëllimin e përjetshëm të kompanisë, ndiqni në mënyrë rigoroze sistemin e menaxhimit të cilësisë IS09001 për të siguruar garanci të fortë për produkte me cilësi të lartë.

Kompania merr misionin e ndërmarrjes për "ruajtjen e sigurisë së jetës dhe pasurisë së njerëzve" dhe vlerat e ndërmarrjes të "inovacionit, shpejtësisë dhe përgjegjësisë".
 • 1991+
  Krijimi i ndërmarrjes
 • 200+
  Personeli i ndërmarrjes
 • 50000+
  Zona e fabrikës
 • OEM
  Zgjidhje me porosi OEM
LEXO MË SHUMË
RAST
Ne ofrojmë zgjidhje për ndriçimin e mbrojtjes nga zjarri për më shumë se 1000 projekte të ndryshme
 • Rasti inxhinierik
  Zhenhui ka ofruar zgjidhje për ndriçimin e zjarrit të ndërmarrjeve për më shumë se 1000 projekte të ndryshme
B GHENI N TO Prek me SHBA
Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formën e kontaktit që të mund t'ju dërgojmë një vlerësim falas për gamën tonë të gjerë të dizenjove!