Ne fokusohemi në dritat e shenjave të daljes së urgjencës,Dritë tavani emergjente, Drita emergjence me IP 30 dhe grade rezistente ndaj shperthimit, gjithashtu dritat e tavanit me funksion sensor radari, dritat poshte me funksion emergjence.

Chat
Now

Dërgoni kërkesën tuaj