Drita e tunelit dhe e galerisë mund të përbëjë kryesore ose shtesë dritë burim në çdo dhomë.Drejtues i rrymës konstante me efikasitet të lartë, siguron përdorimin maksimal të burimit të dritës.

garancia e produktit tonë është zakonisht 2 vjet.Si një ndërmarrje e teknologjisë së lartë dhe e njohur, ne kemi qenë të përkushtuar ndaj kërkimit dhe zhvillimit të teknologjive më të fundit dhe shërbimeve mbështetëse të zinxhirit të industrisë së ndriçimit të zjarrit, të mirëpritur të bashkëpunoni me ne.

Chat
Now

Dërgoni kërkesën tuaj