Drita e Shenjës së Daljes Emergjente dhe Treguesi i Sigurisë do t'i udhëzojë njerëzit se si të shpëtojnë nga hapësira e rrezikshme kur ndodhin aksidente në ndërtesa sipas shenjave të daljes. Ne kemi dy mënyra, Maintained dhe Non-maintained.our produktet përputhen rreptësisht me standardet gb17945-2010, GB3836 dhe gb12476 dhe marrin certifikimin e detyrueshëm 3C, mirëpresim të lëshoni porosinë dhe keni një bashkëpunim të mirë biznesi me ne.

Chat
Now

Dërgoni kërkesën tuaj