Llambat e urgjencës kanë gjithashtu dy mënyra, të mirëmbajtura dhe të pa mirëmbajtura. Të mirëmbajtura do të thotë që dritat më të mira të urgjencës do të vazhdojnë të ndezin çdo gjë që energjia elektrike është e ndezur ose e ndërprerë, dritat e urgjencës mund të ofrojnë dritë të mjaftueshme gjatë situatave emergjente. E pa mirëmbajtur do të thotë që urgjenca do të ndizet vetëm kur të ndërpritet energjia. Ju mund të zgjidhni sipas vendit ku dëshironi të përdorni dritat e urgjencës.

Dritat e urgjencës të prodhuara nga Zhenhui janë të sigurimit të cilësisë, të besueshme dhe zgjedhja juaj më e mirë.


Chat
Now

Dërgoni kërkesën tuaj