Llambat e urgjencës me dy pika zakonisht përdoren në hapësirën ku është errësirë, sido që të jetë ditën apo natën. Kur ndodhin situata emergjente, ky produkt mund të sigurojë drita të mjaftueshme për t'u treguar njerëzve se ku të shpëtojnë. Kjo është dritë sigurie, jo vetëm produkt.tonë produktet përputhen rreptësisht me standardet gb17945-2010, GB3836 dhe gb12476 dhe marrin certifikimin e detyrueshëm 3C, mirëpresim të lëshoni porosinë dhe keni një bashkëpunim të mirë biznesi me ne.

Chat
Now

Dërgoni kërkesën tuaj