Muri i urgjencës or llamba qelizash është montuar në sipërfaqen e murit ose në sipërfaqen e tavanit për të siguruar udhëzuesin e sigurisë kur ndodhin situata emergjente.gjithashtu kanë dy mënyra, Maintained dhe Non-maintained.our produktet përputhen rreptësisht me standardet gb17945-2010, GB3836 dhe gb12476 dhe marrin certifikimin e detyrueshëm 3C, mirëpresim të lëshoni porosinë dhe keni një bashkëpunim të mirë biznesi me ne.Chat
Now

Dërgoni kërkesën tuaj