Drita emergjente LED montohet në sipërfaqen e tavanit ose futet në tavan, për të siguruar dritë të mjaftueshme  për t'u treguar njerëzve se ku të shkojnë kur ndodh një situatë emergjente.Ne kemi ekipin e kontrollit të cilësisë dhe Qendrën e Testimit për të kënaqur kërkesat tuaja për Cilësinë.

Ne gjithashtu kemi ekip të shitjeve të huaja, mund të ofrojmë shërbimin në lidhje me Urdhër Blerjen që keni bërë dhe kërkesa të tjera.

Mirë se vini në porosinë e lëshimit, çdo pyetje ju lutemi na kontaktoni.


Chat
Now

Dërgoni kërkesën tuaj