Furnizimi me energji emergjente është një rezervë në pajisjet e ndriçimit kur ndërprerjet e rrymës, mund të përdoret për dritat e poshtme, dritat e panelit, dritat e tubit T8/T5 dhe dritat e tjera.Burimi i energjisë emergjente zakonisht është i pavarur nga burimi kryesor i energjisë. Ai duhet të jetë mjaft i madh dhe i aftë për të mbështetur sistemin, ndriçimin, operacionet e shpëtimit dhe të arratisjes.


Zhenhui Profesionale paketë absolutisht e sigurt, ne kemi qendrën tonë të testimit në fabrikë për t'u siguruar që produktet të plotësojnë kërkesat e klientëve


Chat
Now

Dërgoni kërkesën tuaj