Ndriçim emergjent të jashtëm kanë Panel diellor seri.Koha e urgjencës deri në 6 orë dhe gjithashtu kanë nivel të lartë IP.

Dritë diellore me cilësi më të mirë Zhenhui Llamba private rruge pa Fabrika elektrike,Ne mund te dizenjojme disa produkte te reja sipas kerkesave tuaja me departamentin tone te zhvillimit te produkteve.

Chat
Now

Dërgoni kërkesën tuaj