Pse të zgjidhni Zhenhui

Pse të zgjidhni Zhenhui

Kompania ka një ekip të fortë kërkimor dhe zhvillimi teknik. Produktet përputhen rreptësisht me standardet GB17945-2010, GB3836 dhe GB12476 dhe marrin certifikimin e detyrueshëm CCC, certifikimin ex-rezistent ndaj shpërthimit dhe certifikimin ndërkombëtar CE për produktet kombëtare të zjarrit. Ndërkohë, kompania zbaton standardet teknike GB51309-2018 të nxjerra nga Ministria e Banesave dhe Zhvillimit Urban Rural dhe bëhet pjesëmarrëse në hartimin e atlasit kombëtar të projektimit të standardeve arkitekturore.

Dërgoni kërkesë tani
NA KONTAKTONI
telefon: +86-18925306883
Email: zfe@zfe.cn
telefon: +86-0760-87681183
faks: +86-0760-22532288
YouTube: Zhen hui
LinkedIn: Zhen hui
Dërgoni kërkesën tuaj

Përvojë gati 30 vjeçare në produktet e ndriçimit të urgjencës.

Ne kemi më shumë 100 punonjës për të ofruar mbështetje të fortë për klientët' urdhërat.

Ne kemi ekip cilësor dhe qendër testimi për t'u siguruar që produkti ynë të jetë i mirë dhe në përputhje me klientët' Kërkesat.

Kompania ka një ekip të fortë kërkimor dhe zhvillimi teknik.

Produktet përputhen rreptësisht me standardet GB17945-2010, GB3836 dhe GB12476 dhe marrin certifikimin e detyrueshëm CCC, certifikimin ex-rezistent ndaj shpërthimit dhe certifikimin ndërkombëtar CE për produktet kombëtare të zjarrit. Ndërkohë, kompania zbaton standardet teknike GB51309-2018 të nxjerra nga Ministria e Banesave dhe Zhvillimit Urban Rural dhe bëhet pjesëmarrëse në hartimin e atlasit kombëtar të projektimit të standardeve arkitekturore.

IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Chat
Now

Dërgoni kërkesën tuaj