Nxitoni për të ndihmuar projektin e ndërtimit të Spitalit Wuhan Leishenshan dhe Pekinit Xiaotangshan gjatë shpërthimit të COVID-19

Nxitoni për të ndihmuar projektin e ndërtimit të Spitalit Wuhan Leishenshan dhe Pekinit Xiaotangshan gjatë shpërthimit të COVID-19

Të dielën, më 16 shkurt, përhapja e epidemisë së re të pneumonisë së kurorës ishte pak nën kontroll me reshje shiu.


Në të njëjtën ditë, Workshopi i Shkencës dhe Teknologjisë së Zjarrit në Guangdong Zhenhui ishte në një skenë të ngarkuar. Ata e përballuan shiun për të nxituar për të dërguar grupin e tretë të mallrave në Spitalin Xiaotangshan të Pekinit, një total prej 2000 komplete, nga Zhongshan Henglan në Pekin 2000 kilometra larg. .


Këtë herë, Guangdong Zhenhui ndihmoi Spitalin Xiaotangshan të Pekinit me një total prej 6000 komplete ndriçimi emergjence zjarri, të cilat nevojiten urgjentisht për ndërtimin e repartit të ri të përkohshëm të Spitalit Xiaotangshan të Pekinit.


Raportohet se Spitali Xiaotangshan i Pekinit, i cili u ndërtua në vitin 2003 si spital i posaçëm për pacientët me SARS, aktualisht është duke u rindërtuar. Në prill 2003, Qendra Mjekësore e Pekinit Xiaotangshan, e cila u ndërtua brenda 7 ditëve, ka një sipërfaqe ndërtimi prej 25,000 metrash katrorë dhe mund të strehojë 1,000 shtretër spitalor. Qendra mjekësore trajtoi një të shtatën e rasteve të SARS në vend brenda dy muajve. I durueshëm, dhe ka krijuar shumë mrekulli.


Ajo që është edhe më e rrallë për industrinë është se që në 3 shkurt, Guangdong Zhenhui nxitoi për të ndihmuar në ndërtimin e Spitalit Wuhan Leishenshan. Në atë kohë, dita e tretë e Vitit të Ri Hënor, ishte kulmi i epidemisë. Guangdong Zhenhui u bëri thirrje urgjentisht punonjësve të pushimeve të punojnë jashtë orarit për të siguruar furnizimin. Më në fund, më 4 shkurt, dhurimi i kërkuar i llambës së tavanit të emergjencës nga zjarri u përfundua shpejt dhe pa probleme. Shpejtësia e shpejtë e dorëzimit të Zhenhui Technology, përgjigja në kohë dhe shërbimi gjithëpërfshirës kanë fituar vlerësime unanime nga njësitë lokale të ndërtimit.


Pas përfundimit të suksesshëm është një punë e vështirë e panjohur. Duke folur për këtë më pas, personi përgjegjës i Zhenhui Technology tha vetëm në një mënyrë të ulët: "Si një kompani e ndriçimit të urgjencës nga zjarri, misioni ynë është që 'të marrim sigurinë e jetës dhe pronës së njerëzve si përgjegjësinë tonë', dhe kjo duhet të të jetë rasti në epideminë aktuale!"

2020/08/10
Dërgoni kërkesë tani
NA KONTAKTONI
telefon: +86-18925306883
Email: zfe@zfe.cn
telefon: +86-0760-87681183
faks: +86-0760-22532288
YouTube: Zhen hui
LinkedIn: Zhen hui
Dërgoni kërkesën tuaj

Të dielën, më 16 shkurt, përhapja e epidemisë së re të pneumonisë së kurorës ishte pak nën kontroll me reshje shiu.


Në të njëjtën ditë, Workshopi i Shkencës dhe Teknologjisë së Zjarrit në Guangdong Zhenhui ishte në një skenë të ngarkuar. Ata e përballuan shiun për të nxituar për të dërguar grupin e tretë të mallrave në Spitalin Xiaotangshan të Pekinit, një total prej 2000 komplete, nga Zhongshan Henglan në Pekin 2000 kilometra larg. .


Këtë herë, Guangdong Zhenhui ndihmoi Spitalin Xiaotangshan të Pekinit me një total prej 6000 komplete ndriçimi emergjence zjarri, të cilat nevojiten urgjentisht për ndërtimin e repartit të ri të përkohshëm të Spitalit Xiaotangshan të Pekinit.


Raportohet se Spitali Xiaotangshan i Pekinit, i cili u ndërtua në vitin 2003 si spital i posaçëm për pacientët me SARS, aktualisht është duke u rindërtuar. Në prill 2003, Qendra Mjekësore e Pekinit Xiaotangshan, e cila u ndërtua brenda 7 ditëve, ka një sipërfaqe ndërtimi prej 25,000 metrash katrorë dhe mund të strehojë 1,000 shtretër spitalor. Qendra mjekësore trajtoi një të shtatën e rasteve të SARS në vend brenda dy muajve. I durueshëm, dhe ka krijuar shumë mrekulli.


Ajo që është edhe më e rrallë për industrinë është se që në 3 shkurt, Guangdong Zhenhui nxitoi për të ndihmuar në ndërtimin e Spitalit Wuhan Leishenshan. Në atë kohë, dita e tretë e Vitit të Ri Hënor, ishte kulmi i epidemisë. Guangdong Zhenhui u bëri thirrje urgjentisht punonjësve të pushimeve të punojnë jashtë orarit për të siguruar furnizimin. Më në fund, më 4 shkurt, dhurimi i kërkuar i llambës së tavanit të emergjencës nga zjarri u përfundua shpejt dhe pa probleme. Teknologjia Zhenhui'Shpejtësia e shpejtë e dorëzimit, përgjigja në kohë dhe shërbimi gjithëpërfshirës kanë fituar vlerësime unanime nga njësitë vendore të ndërtimit.


Pas përfundimit të suksesshëm është një punë e vështirë e panjohur. Duke folur për këtë më pas, personi përgjegjës i Zhenhui Technology tha vetëm në një mënyrë të ulët,"Si një kompani ndriçimi emergjent zjarri, misioni ynë është që'merrni sigurinë e njerëzve'jetët dhe pronat si përgjegjësi e jona', dhe ky duhet të jetë rasti në epideminë aktuale!"


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Chat
Now

Dërgoni kërkesën tuaj