ZFEmergency u themelua në vitin 1991, me më shumë se 30 vjet përvojë në zonat e ndriçimit dhe sistemit të urgjencës. Më shumë se 1000 projekte të përfunduara në Kinë. Fitoni reputacion të mirë nga klientët tanë të huaj me cilësi të mirë, dizajn dhe shërbime pas shitjes.

 • Paketë profesionale absolutisht e sigurt
  Paketë profesionale absolutisht e sigurt

  Paketë absolutisht e sigurt

  Zhenhui Professional paketë absolutisht e sigurt, ne kemi qendrën tonë të provës në fabrikë për t'u siguruar që produktet plotësojnë kërkesat e klientëve.


 • Kina prodhuesit e punëtorisë së harduerit-Zhenhui
  Kina prodhuesit e punëtorisë së harduerit-Zhenhui

  Prodhuesit e punëtorisë së harduerit Zhenhui në Kinë-Zhenhui, Ne kemi përfunduar tashmë më shumë se 1000 projekte në tregun e Kinës, si Ura Hongkong-Zhuhai-Macao, stadiumi Uji Kubik dhe stadiumi Foleja e Zogjve në Pekin. • Salla e ekspozitës së produkteve
  Salla e ekspozitës së produkteve
  Guangdong Zhenhui Fire Technology është një prodhues i vendosur në qytetin Zhongshan, Guangdong, Kinë.


  Ne fitojmë reputacion të mirë nga klientët tanë në territorin e Kinës, Azinë Juglindore, vendet e Lindjes së Mesme, Amerikën e Jugut dhe Afrikën. Ne kemi përfunduar tashmë më shumë se 1000 projekte në Kinë. Ne po planifikojmë të bashkëpunojmë me klientët për të zhvilluar projekte në të gjithë botën.


  Ne kemi më shumë se 100 punonjës për të kënaqur sasinë e porosisë tuaj dhe kohën tuaj të dërgimit.


  Ne kemi ekipin e kontrollit të cilësisë dhe Qendrën e Testimit për të kënaqur kërkesat tuaja për Cilësinë.


  Ne kemi R&Ekipi D, mund të plotësojë kërkesat tuaja për produkte të reja.


  Ne kemi ekip të shitjeve të huaja, mund të ofrojmë shërbimin në lidhje me Urdhrin tuaj të Blerjes që keni bërë dhe kërkesa të tjera.


  Produktet tona përfshijnë dritat e daljes së urgjencës, dritat e urgjencës, dritat e tavanit me sensor radar ose induksion njerëzor, paketat e energjisë emergjente dhe sistemet e evakuimit të urgjencës nga zjarri.


  Çdo pyetje, ju lutemi na kontaktoni, faleminderit.


  Ky është Charlie Zhang nga ZFE.


  Email:ZFE@ZFE.CN

  WECHAT/TELENO CELI: 13600 333 981


 • Makinë pune për bordin e kontrollit elektronik inteligjent të prodhuar nga Guangdong Zhenhui Fire Technology
  Makinë pune për bordin e kontrollit elektronik inteligjent të prodhuar nga Guangdong Zhenhui Fire Technology
  Guangdong Zhenhui Fire Technology është një prodhues i vendosur në qytetin Zhongshan, Guangdong, Kinë.


  Ne fitojmë reputacion të mirë nga klientët tanë në territorin e Kinës, Azinë Juglindore, vendet e Lindjes së Mesme, Amerikën e Jugut dhe Afrikën. Ne kemi përfunduar tashmë më shumë se 1000 projekte në Kinë. Ne po planifikojmë të bashkëpunojmë me klientët për të zhvilluar projekte në të gjithë botën.


  Ne kemi më shumë se 100 punonjës për të kënaqur sasinë e porosisë tuaj dhe kohën tuaj të dërgimit.


  Ne kemi ekipin e kontrollit të cilësisë dhe Qendrën e Testimit për të kënaqur kërkesat tuaja për Cilësinë.


  Ne kemi R&Ekipi D, mund të plotësojë kërkesat tuaja për produkte të reja.


  Ne kemi ekip të shitjeve të huaja, mund të ofrojmë shërbimin në lidhje me Urdhrin tuaj të Blerjes që keni bërë dhe kërkesa të tjera.


  Produktet tona përfshijnë dritat e daljes së urgjencës, dritat e urgjencës, dritat e tavanit me sensor radar ose induksion njerëzor, paketat e energjisë emergjente dhe sistemet e evakuimit të urgjencës nga zjarri.


  Çdo pyetje, ju lutemi na kontaktoni, faleminderit.


  Ky është Charlie Zhang nga ZFE.


  Email:ZFE@ZFE.CN

  WECHAT/TELENO CELI: 13600 333 981


 • Linja e prodhimit OEM për produktin e markës OPPLE e prodhuar nga Teknologjia e Zjarrit Guangdong Zhenhui
  Linja e prodhimit OEM për produktin e markës OPPLE e prodhuar nga Teknologjia e Zjarrit Guangdong Zhenhui

  Ne jemi kompania Guangdong Zhenhui Fire Technology, e fokusuar në produktet e ndriçimit të urgjencës dhe sistemin e evakuimit të urgjencës nga zjarri.


  Ne mund të ofrojmë shërbimin OEM dhe ODM,. Kjo është linja jonë e prodhimit OEM për produktin e markës OPPLE. Mirë se vini të bashkëpunoni me ne.


  Gjithashtu ne kemi markën tonë, ZFE dhe SAIERTE, gjithashtu mund të kemi bashkëpunim për të zhvilluar tregun tuaj të dëshiruar duke përdorur markën tonë nëse nuk e keni atë.


  Gjithsesi, mirëpresim të na kontaktoni dhe ne mund të flasim për detajet.


  Ky është Charlie Zhang nga ZFE.

  Email:ZFE@ZFE.CN

  WECHAT/CELI: 13600333981

 • Linja e prodhimit OEM për produktin e markës OPPLE
  Linja e prodhimit OEM për produktin e markës OPPLE

  Ne jemi kompania Guangdong Zhenhui Fire Technology, e fokusuar në produktet e ndriçimit të urgjencës dhe sistemin e evakuimit të urgjencës nga zjarri.


  Ne mund të ofrojmë shërbimin OEM dhe ODM,. Kjo është linja jonë e prodhimit OEM për produktin e markës OPPLE. Mirë se vini të bashkëpunoni me ne.


  Gjithashtu ne kemi markën tonë, ZFE dhe SAIERTE, gjithashtu mund të kemi bashkëpunim për të zhvilluar tregun tuaj të dëshiruar duke përdorur markën tonë nëse nuk e keni atë.


  Gjithsesi, mirëpresim të na kontaktoni dhe ne mund të flasim për detajet.


  Ky është Charlie Zhang nga ZFE.

  Email:ZFE@ZFE.CN

  WECHAT/CELI: 13600333981

 • Linja e prodhimit të personalizuar OEM për produktin e markës OPPLE-Prodhuar nga Guangdong Zhenhui Fire Technology
  Linja e prodhimit të personalizuar OEM për produktin e markës OPPLE-Prodhuar nga Guangdong Zhenhui Fire Technology

  Ne jemi kompania Guangdong Zhenhui Fire Technology, e fokusuar në produktet e ndriçimit të urgjencës dhe sistemin e evakuimit të urgjencës nga zjarri.


  Ne mund të ofrojmë shërbimin OEM dhe ODM,. Kjo është linja jonë e prodhimit OEM për produktin e markës OPPLE. Mirë se vini të bashkëpunoni me ne.


  Gjithashtu ne kemi markën tonë, ZFE dhe SAIERTE, gjithashtu mund të kemi bashkëpunim për të zhvilluar tregun tuaj të dëshiruar duke përdorur markën tonë nëse nuk e keni atë.


  Gjithsesi, mirëpresim të na kontaktoni dhe ne mund të flasim për detajet.


  Ky është Charlie Zhang nga ZFE.

  Email:ZFE@ZFE.CN

  WECHAT/CELI: 13600333981

 • Makinë prerëse automatike për komponentët elektronikë në ZFE Fire Technology
  Makinë prerëse automatike për komponentët elektronikë në ZFE Fire Technology
  Guangdong Zhenhui Fire Technology është një prodhues i vendosur në qytetin Zhongshan, Guangdong, Kinë, u themelua në vitin 1991 me më shumë se 30 vjet përvojë në produktet e ndriçimit emergjent.


  Ne fitojmë reputacion të mirë nga klientët tanë në territorin e Kinës, Azinë Juglindore, vendet e Lindjes së Mesme, Amerikën e Jugut dhe Afrikën. Ne kemi përfunduar tashmë më shumë se 1000 projekte në Kinë. Ne po planifikojmë të bashkëpunojmë me klientët për të zhvilluar projekte në të gjithë botën.


  Ne kemi më shumë se 100 punonjës për të kënaqur sasinë e porosisë tuaj dhe kohën tuaj të dërgimit.


  Ne kemi ekipin e kontrollit të cilësisë dhe Qendrën e Testimit për të kënaqur kërkesat tuaja për Cilësinë.


  Ne kemi R&Ekipi D, mund të plotësojë kërkesat tuaja për produkte të reja.


  Ne kemi ekip të shitjeve të huaja, mund të ofrojmë shërbimin në lidhje me Urdhrin tuaj të Blerjes që keni bërë dhe kërkesa të tjera.


  Produktet tona përfshijnë dritat e daljes së urgjencës, dritat e urgjencës, dritat e tavanit me sensor radar ose induksion njerëzor, paketat e energjisë emergjente dhe sistemet e evakuimit të urgjencës nga zjarri.


  Çdo pyetje, ju lutemi na kontaktoni, faleminderit.


  Ky është Charlie Zhang nga ZFE.


  Email:ZFE@ZFE.CN

  WECHAT/TELENO CELI: 13600 333 981


 • Certifikata e produktit dhe Certifikata e Sistemit
  Certifikata e produktit dhe Certifikata e Sistemit

  CERTIFIKATA.


  ka kaluar testet e përcaktuara. Testimi përfshin kryesisht verifikimin e karakteristikave të pajisjes, matjen e efikasitetit dhe konsumit të energjisë dhe garantimin e sigurisë elektrike.

 • PSE US-Guangdong Zhenhui Fire Technology
  PSE US-Guangdong Zhenhui Fire Technology
  Guangdong Zhenhui Fire Technology është një prodhues i vendosur në qytetin Zhongshan, Guangdong, Kinë, u themelua në vitin 1991 me më shumë se 30 vjet përvojë në produktet e ndriçimit emergjent.


  Ne fitojmë reputacion të mirë nga klientët tanë në territorin e Kinës, Azinë Juglindore, vendet e Lindjes së Mesme, Amerikën e Jugut dhe Afrikën. Ne kemi përfunduar tashmë më shumë se 1000 projekte në Kinë. Ne po planifikojmë të bashkëpunojmë me klientët për të zhvilluar projekte në të gjithë botën.


  Ne kemi më shumë se 100 punonjës për të kënaqur sasinë e porosisë tuaj dhe kohën tuaj të dërgimit.


  Ne kemi ekipin e kontrollit të cilësisë dhe Qendrën e Testimit për të kënaqur kërkesat tuaja për Cilësinë.


  Ne kemi R&Ekipi D, mund të plotësojë kërkesat tuaja për produkte të reja.


  Ne kemi ekip të shitjeve të huaja, mund të ofrojmë shërbimin në lidhje me Urdhrin tuaj të Blerjes që keni bërë dhe kërkesa të tjera.


  Produktet tona përfshijnë dritat e daljes së urgjencës, dritat e urgjencës, dritat e tavanit me sensor radar ose induksion njerëzor, paketat e energjisë emergjente dhe sistemet e evakuimit të urgjencës nga zjarri.


  Çdo pyetje, ju lutemi na kontaktoni, faleminderit.


  Ky është Charlie Zhang nga ZFE.


  Email:ZFE@ZFE.CN

  WECHAT/TELENO CELI: 13600 333 981


 • Pajisjet e testimit të produktit në teknologjinë e zjarrit Guangdong Zhenhui
  Pajisjet e testimit të produktit në teknologjinë e zjarrit Guangdong Zhenhui
  Pajisjet e testimit të produktit


  Kemi makineri me priza, sferë integruese, testues për spërkatje kripërash, testues online të TIK-ut, makineri testimi të temperaturës së lartë dhe të ulët kompjuterike, saldim reflow, linjë prodhimi të vjetërsimit.
  Ne i përdorim këto makineri testimi për t'u siguruar që cilësia e produktit tonë të jetë në përputhje me kërkesat e klientëve dhe standardin ndërkombëtar, gjithashtu standardin ccc në tregun tonë në Kinë.


 • Pse të zgjidhni Zhenhui
  Pse të zgjidhni Zhenhui

  Kompania ka një ekip të fortë kërkimor dhe zhvillimi teknik. Produktet përputhen rreptësisht me standardet GB17945-2010, GB3836 dhe GB12476 dhe marrin certifikimin e detyrueshëm CCC, certifikimin ex-rezistent ndaj shpërthimit dhe certifikimin ndërkombëtar CE për produktet kombëtare të zjarrit. Ndërkohë, kompania zbaton standardet teknike GB51309-2018 të nxjerra nga Ministria e Banesave dhe Zhvillimit Urban Rural dhe bëhet pjesëmarrëse në hartimin e atlasit kombëtar të projektimit të standardeve arkitekturore.

Merrni në TOUCH ME SHBA
Thjesht lini emailin tuaj ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit, në mënyrë që të mund t'ju dërgojmë një kuotë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
Chat
Now

Dërgoni kërkesën tuaj