Produk urang

Lampu lampu darurat darurat, lampu luar darurat, pasokan Power darurat, sistem kadali Firiter Firah anu terkasungan sareng produk lampu darurat anu sanés

  • Wholesale zf-800s sareng zhenhodii Wholesale zf-800s sareng zhenhodii
    Zhenhui ngabaseden ZF-800s sareng ZhenhoDui, urang tiasa ngarancang sababaraha produk énggal dumasar kana Departemén produk kami
  • Lebetkeun Lebetkeun
    Lebetkeun. Naon waé produk anu dianggo ku kami, éta tiasa dianggo kalayan saé.
  • SL-801_803 SL-801_803
  • SL-218 SL-218
    SL-218. Sakabéh prosés produksi dilakukeun ku pagawé anu mahér dina téhnik produksi.
22222
Ngawangun platform awan seuneu anu cerdas.
Naha urang
Perusahaan museurkeun kana r& D, penting, penjualan sareng jasa lampu seuneu darurat

Salaku meterark tinggi sareng komunik anu terkenal dina industri cahaya darurat seuneu, perusahaan parantos komites
MACA DEUI
MACA DEUI
Kauntungan
  • Visi
    Damel merek lampu switch darurat luhur
  • Ngadamel kahirupan
    Ngalaksanakeun tanggung jawab ngajagaan kasalametan kahirupan jalma sareng harta
  • Nilai
    Inovasi, laju, tanggung jawab
  • Tujuan perusahaan
    Meunang amanah pelanggan sareng kualitas sareng jasa sareng ngadamel nilai pikeun mitra sareng karyawan
TENTANG KAMI
Kakuatan perusahaan kuat, reputasi anu dipercaya sareng reputasi dipercaya
Guangdong Zhenhui Seuneu H., Ltd. diadegkeun dina taun 1991 kalayan modal kadaptar 10 juta Yuan.
Pamiringan na ayana di zhongshan, propinsi Guangdong, sareng total daérah sakitar 50000 méter pasagi. Perusahaan museurkeun kana r& D, penting, penjualan sareng jasa lampu seuneu darurat

Salaku meterark tinggi sareng komunik anu terkenal dina industri cahaya darurat seuneu, perusahaan parantos komites Perusahaan ngagaduhan panalungtikan téknis anu kuat sareng tim baranahan. Produk aktif janten AB179455-2010, GB3836 sareng Persert2476, sareng nampi épténsif wajib sareng produk Findikasi. Ledipkeun produk seuneu. Acipusied-Flips Mode. Samentawis éta, perusahaan éta nunjukkeun GB51109-2018. Jenderal téknologi anu dikaluarkeun ku padamelan parpin sareng pangwangunan ukur, sareng janten pamilon di stasion standar arbitressturat nasional.

Candak tiasa janten akudas sareng inovasi salaku tujuan anu abu-ngajiaan perusahaan, mastikeun sistem Manajemén Pengharan anu aktip nyaéta kanggo nyayogikeun anu kuat pikeun produk anu berkualitas luhur.

parusahaan nyokot misi perusahaan tina "safeguarding kasalametan kahirupan masarakat jeung harta" jeung nilai perusahaan tina "inovasi, speed jeung tanggung jawab".
  • 1991+
    Pendirian perusahaan
  • 200+
    Personel perusahaan
  • 50000+
    aréa pabrik
  • Oem
    Solusi adat
MACA DEUI
Pasualan

Urang nyadiakeun solusi perusahaan seuneu panyalindungan cahaya pikeun leuwih ti 1000 rupa proyek di Cina, kaasup sababaraha proyék abad pisan kawentar, sapertos Hong Hong-Zhuhai-Macao Sasak, stadion-Manuk Nasional urang sayang Stadion jeung Cai stadion kubik di Beijing.

  • Kasus rékayasa
    Zhenhui parantos nyayogikeun solusi lampu perusahaan pikeun langkung ti 1000 rupa proyék
Babak sareng kami
Ngan ninggalkeun surélék anjeun atanapi nomer telepon dina formulir kontak sangkan bisa ngirim anjeun cutatan bébas pikeun rupa-rupa kami tina desain!