kami produk

Cahaya darurat lampu, darurat Kaluar Lampu, darurat Power Supply, terpusat kontrol évakuasi seuneu darurat System jeung produk cahaya darurat séjén

22222
Ngawangun hiji platform awan seuneu calakan.
Naha AS
parusahaan fokus Sunda nu& D, produksi, jualan na jasa tina lampu kualitas luhur cahaya darurat seuneu, kakuatan suplai darurat, terpusat kontrol seuneu Sistim évakuasi darurat jeung produk sejen, bari ngawangun hiji platform awan seuneu calakan.

Salaku perusahaan tinggi-tech na perusahaan dagang kawentar dina industri cahaya darurat seuneu, pausahaan geus komitmen kana hasil panalungtikan jeung ngembangkeun teknologi motong-ujung dina industri cahaya seuneu jeung jasa ngarojong dina ranté industri.
MACA DEUI
MACA DEUI
Kauntungan urang
  • tetempoan
    Jieun tinggi-tungtung cahaya brand darurat calakan
  • hirup make
    Candak tanggung jawab mayungan kasalametan kahirupan masarakat jeung harta
  • nilai
    Inovasi, speed, tanggung jawab
  • tujuan perusahaan
    Win trust customer kalawan kualitas sarta layanan sarta nyieun nilai pikeun mitra jeung karyawan
TENTANG KAMI
kakuatan perusahaan kuat, reputasi kredibel na reputasi dipercaya
Guangdong Zhenhui Seuneu Téhnologi Co., Ltd. diadegkeun dina 1991 ku Ibu kadaptar 10 juta yuan.
markas na aya di Zhongshan, Propinsi Guangdong, mibanda luas total ngeunaan 50000 méter pasagi. parusahaan fokus Sunda nu& D, produksi, jualan na jasa tina lampu kualitas luhur cahaya darurat seuneu, kakuatan suplai darurat, terpusat kontrol seuneu Sistim évakuasi darurat jeung produk sejen, bari ngawangun hiji platform awan seuneu calakan.

Salaku perusahaan tinggi-tech na perusahaan dagang kawentar dina industri cahaya darurat seuneu, pausahaan geus komitmen kana hasil panalungtikan jeung ngembangkeun teknologi motong-ujung dina industri cahaya seuneu jeung jasa ngarojong dina ranté industri. parusahaan ngabogaan panalungtikan sarta pamekaran teknis tim kuat. Produk mastikeun matuh gb17945-2010, GB3836 jeung standar gb12476, sarta ménta 3C sertifikasi wajib, ex sertifikasi ledakan-bukti sarta sertifikasi CE internasional pikeun produk seuneu nasional. Samentara éta, implements parusahaan gb51309-2018 standar téknis dikaluarkeun ku Departemen perumahan jeung ngembangkeun désa urban, sarta janten pamilon dina kompilasi tina atlas rarancang standar arsitéktur nasional.

Candak kualitas sarta inovasi salaku tujuan langgeng pausahaan, mastikeun turutan sistem manajemen IS09001 kualitas nyadiakeun garansi kuat pikeun produk kualitas luhur.

parusahaan nyokot misi perusahaan tina "safeguarding kasalametan kahirupan masarakat jeung harta" jeung nilai perusahaan tina "inovasi, speed jeung tanggung jawab".
  • 1991+
    ngadegna parusahaan
  • 200+
    tanaga parusahaan
  • 50000+
    aréa pabrik
  • OEM
    solusi custom OEM
MACA DEUI
perkara

Urang nyadiakeun solusi perusahaan panyalindungan seuneu cahaya pikeun leuwih ti 1000 rupa proyek di Cina, kaasup sababaraha proyék abad pisan kawentar, sapertos Hongkong-Zhuhai-Macao Sasak, stadion-Manuk Nasional urang sayang Stadion jeung Cai stadion kubik di Beijing.

  • Kasus rékayasa
    Zhenhui parantos nyayogikeun solusi lampu perusahaan pikeun langkung ti 1000 rupa proyék
Meunang kabaran jeung AS
Ngan ninggalkeun surélék anjeun atanapi nomer telepon dina formulir kontak sangkan bisa ngirim anjeun cutatan bébas pikeun rupa-rupa kami tina desain!