Produk urang

Lampu lampu darurat darurat, lampu luar darurat, pasokan Power darurat, sistem kadali Firiter Firah anu terkasungan sareng produk lampu darurat anu sanés

22222
Ngawangun platform awan seuneu anu cerdas.
Naha urang
Perusahaan museurkeun kana r& D, penting, penjualan sareng jasa lampu seuneu darurat

Salaku meterark tinggi sareng komunik anu terkenal dina industri cahaya darurat seuneu, perusahaan parantos komites
MACA DEUI
MACA DEUI
Kauntungan
  • Visi
    Damel merek lampu switch darurat luhur
  • Ngadamel kahirupan
    Ngalaksanakeun tanggung jawab ngajagaan kasalametan kahirupan jalma sareng harta
  • Nilai
    Inovasi, laju, tanggung jawab
  • Tujuan perusahaan
    Meunang amanah pelanggan sareng kualitas sareng jasa sareng ngadamel nilai pikeun mitra sareng karyawan
TENTANG KAMI
Kakuatan perusahaan kuat, reputasi anu dipercaya sareng reputasi dipercaya
Guangdong Zhenhui Seuneu H., Ltd. diadegkeun dina taun 1991 kalayan modal kadaptar 10 juta Yuan.
Pamiringan na ayana di zhongshan, propinsi Guangdong, sareng total daérah sakitar 50000 méter pasagi. Perusahaan museurkeun kana r& D, penting, penjualan sareng jasa lampu seuneu darurat

Salaku meterark tinggi sareng komunik anu terkenal dina industri cahaya darurat seuneu, perusahaan parantos komites Kotahuan Perla sareng Ningkatkeun Ranté dina rantus di lokasi. Perusahaan ngagaduhan panalungtikan téknis anu kuat sareng tim baranahan. Produk aktif janten AB179455-2010, GB3836 sareng Persert2476, sareng nampi épténsif wajib sareng produk Findikasi. Ledipkeun produk seuneu. Acipusied-Flips Mode. Samentawis éta, perusahaan éta nunjukkeun GB51109-2018. Jenderal téknologi anu dikaluarkeun ku padamelan parpin sareng pangwangunan ukur, sareng janten pamilon di stasion standar arbitressturat nasional.

Candak tiasa janten akudas sareng inovasi salaku tujuan anu abu-ngajiaan perusahaan, mastikeun sistem Manajemén Pengharan anu aktip nyaéta kanggo nyayogikeun anu kuat pikeun produk anu berkualitas luhur.

parusahaan nyokot misi perusahaan tina "safeguarding kasalametan kahirupan masarakat jeung harta" jeung nilai perusahaan tina "inovasi, speed jeung tanggung jawab".
  • 1991+
    Pendirian perusahaan
  • 200+
    Personel perusahaan
  • 50000+
    Daérah pabrik
  • Oem
    Solusi adat
MACA DEUI
Pasualan

Kami nyayogikeun solusi ngalereskeun seuneu diidum kanggo langkung ti 1000 rupa-rupa proyék di Cina, kalebet sababaraha Cina, Stadium cai di Awicik di Beijing.

  • Kasus rékayasa
    Zhenhui parantos nyayogikeun solusi lampu perusahaan pikeun langkung ti 1000 rupa proyék
Babak sareng kami
Ngan ngantunkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados urang tiasa ngintunkeun anjeun FREE kanggo rupa-rupa desain kami!