Produk urang

Lampu lampu darurat pangsaéna

22222
Ngawangun platform awan seuneu anu cerdas.
Naha urang
Perusahaan museurkeun kana r& D, produksi, penjualan sareng jasa lampu seuneu darurat anu berhasil anu berhasil, pendasangan listrik, sistem anu dikontrol seuneu samentawis.

Salaku meterark tinggi sareng buku pelajalan koleksi terkenal dina industri kesuka darurat seuneu, perusahaan parantos komites panalungtikan sareng pangwangunan dina ranté industri.
MACA DEUI
MACA DEUI
Kauntungan
  • Visi
    Jieun merek lampu switch darurat luhur
  • Ngadamel kahirupan
    Ngalaksanakeun tanggung jawab ngajagaan kasalametan kahirupan jalma sareng harta
  • Nilai
    Inovasi, laju, tanggung jawab
  • Tujuan perusahaan
    Meunang amanah pelanggan sareng kualitas sareng jasa sareng ngadamel nilai pikeun mitra sareng karyawan
TENTANG KAMI
Kakuatan perusahaan kuat, reputasi anu dipercaya sareng reputasi dipercaya
Guangdong Zhenhui Seuneu Téknologi CO., Ltd.adadadadadED di 1991 kalayan ibukota anu kadaptar 10 Juta Yuan.
Pamiringan na ayana di zhongshan, propinsi Guangdong, sareng total daérah sakitar 50000 méter pasagi. Perusahaan museurkeun kana r& D, produksi, penjualan sareng jasa lampu seuneu darurat anu berhasil anu berhasil, pendasangan listrik, sistem anu dikontrol seuneu samentawis.

Salaku meterark tinggi sareng buku pelajalan koleksi terkenal dina industri kesuka darurat seuneu, perusahaan parantos komites panalungtikan sareng pangwangunan dina ranté industri. Perusahaan ngagaduhan panalungtikan téknis anu kuat sareng tim baranahan. Produk berféktu Meuni sareng GB179455-20,28832 sareng GB12476, sareng nampi émbaran 3c wajib sareng produk sertipikasi Nasional. ADF VertsSonssina. Samentawis éta, perusahaan éta nunjukkeun GB51109-2018. Jenderal téknologi anu dikaluarkeun ku padamelan parpin sareng pangwangunan urar, sareng janten pamilon di stilation standar nasional.

Candak tiasa janten akudas sareng inovasi salaku tujuan anu abu-ngajiaan perusahaan, mastikeun sistem Manaang fents nyaéta nyaéta sistem manajemén aktif pikeun nyayogikeun anu beralih pikeun produk anu berkualitas tinggi.

Pailna nyandak misi perusahaan tina "ngajagaan kasalametan kahirupan jalma sareng harta" sareng nilai perusahaan tina "inovasi, laju sareng tanggung jawab
  • 1991+
    Ngadegna perusahaan
  • 200+
    Personel perusahaan
  • 50000+
    Daérah pabrik
  • Oén
    Solusi adat
MACA DEUI
Pasualan

Kami nyayogikeun solusi ngalereskeun seuneu diidum kanggo langkung ti 1000 rupa-rupa proyék di Cina, kalebet sababaraha Cina anu terkenal, Stadion Cakoron di Aleadion.

  • Kasus rékayasa
    Zhenhui parantos nyayogikeun solusi lampu perusahaan pikeun langkung ti 1000 rupa proyék
Bisa nyambung sareng kami
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak supados urang tiasa ngintunkeun anjeun gratis kanggo jangka panjang kami jangka panjang!