PRODUK KAMI
Lampu lampu, catu daya darurat, sistem évakuasi darurat seuneu anu terpusat sareng produk sanés
22222
Ngawangun platform awan seuneu anu calakan.
NAHA US
Parusahaan fokus kana Urang Sunda
& D, produksi, penjualan sareng jasa lampu lampu darurat darurat kualitas luhur, catu daya darurat, sistem évakuasi darurat darurat seuneu sareng produk sanés, nalika ngawangun platform awan seuneu anu cerdas.

Salaku perusahaan berteknologi tinggi sareng perusahaan mérek terkenal di industri pencahayaan darurat seuneu, perusahaan parantos komitmen kana panilitian sareng pamekaran téknologi canggih di industri lampu seuneu sareng jasa pendukung dina ranté industri.
MACA DEUI
MACA DEUI
Kauntungan urang
  • Visi
    Ngadamel mérek pencahayaan darurat canggih anu canggih
  • Ngadamel kahirupan
    Tanggung jawab ngajaga kaamanan kahirupan sareng harta banda jalma
  • Nilai
    Inovasi, kagancangan, tanggung jawab
  • Tujuan perusahaan
    Meunang kapercayaan pelanggan sareng kualitas sareng jasa sareng nyiptakeun nilai pikeun mitra sareng padamel
TENTANG KAMI
Kakuatan perusahaan anu kuat, reputasi anu dipercaya sareng reputasi anu dipercaya
Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd. didirikeun taun 1991 kalayan modal anu kadaptar 10 juta yuan.
Kantor pusatna aya di Zhongshan, Propinsi Guangdong, kalayan luasna sakitar 50000 méter pasagi. Parusahaan fokus kana Urang Sunda& D, produksi, penjualan sareng jasa lampu lampu darurat darurat kualitas luhur, catu daya darurat, sistem évakuasi darurat darurat seuneu sareng produk sanés, nalika ngawangun platform awan seuneu anu cerdas.

Salaku perusahaan berteknologi tinggi sareng perusahaan mérek terkenal di industri pencahayaan darurat seuneu, perusahaan parantos komitmen kana panilitian sareng pamekaran téknologi canggih di industri lampu seuneu sareng jasa pendukung dina ranté industri. Perusahaan gaduh tim panilitian sareng pamekaran téknis anu kuat. Produk mastikeun sasuai sareng standar gb17945-2010, GB3836 sareng gb12476, sareng kéngingkeun sertifikasi wajib 3C, sertifikasi ex-explosion-proof sareng sertifikasi CE internasional pikeun produk seuneu nasional. Samentawis éta, perusahaan nerapkeun standar téknik gb51309-2018 dikaluarkeun ku Kamentrian perumahan sareng pamekaran padesaan kota, sareng janten pamilon dina nyusun atlas desain standar arsitektur nasional.

Candak kualitas sareng inovasi salaku tujuan langgeng perusahaan, ketat nuturkeun sistem manajemen kualitas IS09001 kanggo nyayogikeun jaminan anu kuat pikeun produk kualitas luhur.

Perusahaan nyandak misi perusahaan "ngajaga kasalametan kahirupan sareng harta benda jalma" sareng nilai perusahaan tina "inovasi, kagancangan sareng tanggung jawab".
  • 1991+
    Pendirian perusahaan
  • 200+
    Tanaga perusahaan
  • 50000+
    Daérah pabrik
  • OEM
    Solusi custom OEM
MACA DEUI
KASUS
Kami nyayogikeun solusi lampu perlindungan seuneu perusahaan pikeun langkung ti 1000 rupa-rupa proyék
  • Kasus rékayasa
    Zhenhui parantos nyayogikeun solusi lampu perusahaan pikeun langkung ti 1000 rupa proyék
BISA NGARUU KA URANG
Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa masihan anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami!