• Ngeunaan urang Gedong Kantor ZFE Ngeunaan urang Gedong Kantor ZFE
    Téhnologi Seuneu Guangdong Zhenhui mangrupikeun pabrik anu ayana di kota Zhongshan, Guangdong, Cina. Kami nampi reputasi anu saé tina konsumén kami di daratan Cina, Asia Tenggara, nagara tengah-wétan, Amérika Kidul sareng Afrika. Kami parantos parantos réngsé langkung ti 1000 proyék di Cina. Kami ngarencanakeun kerjasama sareng konsumén pikeun ngembangkeun proyék di sakumna dunya. Kami gaduh langkung ti 100 karyawan pikeun nyugemakeun jumlah pesanan anjeun sareng waktos kalungguhan anjeun. Kami gaduh tim kontrol Kualitas sareng Pusat Tés pikeun nyugemakeun paménta anjeun kana Kualitas. Urang Sunda & D Tim, tiasa nyayogikeun paménta anjeun pikeun produk énggal. Kami gaduh tim penjualan asing, tiasa nyayogikeun jasa ngeunaan Pesenan pameseran anjeun anu ditempatkeun sareng tungtutan anu sanés. Produk kami kalebet lampu Exit Darurat, lampu Darurat, Lampu siling sareng sénsor radar atanapi induksi manusa, bungkus kakuatan darurat sareng Sistem évakuasi darurat Seuneu. Panilitian naon waé, mangga kontak kami, hatur nuhun. Ieu Charlie Zhang ti ZFE. Surélék: ZFE@ZFE.CN Telepon WECHAT / SEL: 13600 333 981
    2021/01/05
  • Zhenhui muru di Zhongshan Town Town International Lighting Fair dina 22-26 Oktober 2020 Zhenhui muru di Zhongshan Town Town International Lighting Fair dina 22-26 Oktober 2020
    Pameran Pencahayaan Internasional Guyon Internasional kaping 25 disponsoran ku Asosiasi Alat Lampu Cina, Modal Lampu Cina (kota kuno Zhongshan), sareng dilakukeun ku Zhongshan Guzhen lampu kota Expo Co., Ltd., sareng parantos didukung pisan ku Zhongshan Pamaréntah Jalma Kota. Paméran ieu dumasarkeun kana klaster industri produksi lampu sareng perdagangan langkung ti 100 milyar yuan di Guzhen Town, "ibukota industri cahaya Cina". Kalayan téma "Kota cahaya Cina, menerangkeun dunya" salaku téma, teras-teraskeun jero modél tautan toko pameran "1 + 7". Skala pameran langkung ti 1,5 juta méter pasagi, sareng langkung ti 2500 perusahaan kualitas luhur babarengan muncul. Kalayan cahaya anu cerdas salaku fokus, ngamajukeun pamekaran industri 4.0, sareng nyiptakeun pameran profesional, berorientasi pasar, internasional sareng merek lampu Tanggal 22-26 Oktober 2020, panitia panitia diwawancara ku staf penjualan Zhenhui。 Parusahaan fokus kana Urang Sunda & D, produksi, penjualan sareng jasa lampu lampu darurat darurat kualitas luhur, catu daya darurat, sistem évakuasi darurat darurat seuneu sareng produk sanés, nalika ngawangun platform awan seuneu anu cerdas. Perusahaan gaduh tim panilitian sareng pamekaran téknis anu kuat. Produk mastikeun sasuai sareng standar gb17945-2010, GB3836 sareng gb12476, sareng kéngingkeun sertifikasi wajib 3C, sertifikasi ex explosion-proof sareng sertifikasi CE internasional pikeun produk seuneu nasional. Samentawis éta, perusahaan nerapkeun standar téknis gb51309-2018 dikaluarkeun ku Kamentrian perumahan sareng pamekaran padesaan kota, sareng janten pamilon dina nyusun atlas desain standar arsitektur nasional. wilujeng ngahubungi kami, kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa masihan anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami! Surélék: zfe@zfe.cn
    2020/10/27
  • Perusahaan ZFE - Toko Guzhen dina 9 Oktober, operasi sidang, wilujeng sumping nganjang ka rundingan bisnis Perusahaan ZFE - Toko Guzhen dina 9 Oktober, operasi sidang, wilujeng sumping nganjang ka rundingan bisnis
    Guangdong Zhenhui Fire Protection Technology Co., LTD komitmen pikeun ngembangkeun sareng ngahasilkeun lampu darurat seuneu anu berkualitas, catu daya darurat sareng sistem indikasi evakuasi seuneu anu cerdas.
    2020/10/10
  • Toko andalannya Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd. dibuka tanggal 23 Oktober Toko andalannya Guangdong Zhenhui Fire Technology Co., Ltd. dibuka tanggal 23 Oktober
    Kalayan pikagumbiraeun, kami ngiringan dinten senang anu diantos-antos. Guangdong Zhenhui Fire Technology Flagship Store dibuka pisan dina 23 Oktober! , Kuring ngarepkeun bimbingan para sahabat anu resep langsung di: kartu 07, lantai B1, Gedong Komérsial Gangdong, Zhongxing Avenue, Kota Zhongshan wilujeng!
    2020/10/24
  • Téhnologi Guangdong Zhenhui bakal nyumbang lampu siling darurat ka Rumah Sakit Wuhan Leishenshan dina mobil khusus dina 3 Pébruari, sareng bakal dikirimkeun sareng dipasang dina 4 Pébruari! Téhnologi Guangdong Zhenhui bakal nyumbang lampu siling darurat ka Rumah Sakit Wuhan Leishenshan dina mobil khusus dina 3 Pébruari, sareng bakal dikirimkeun sareng dipasang dina 4 Pébruari!
    Téhnologi Guangdong Zhenhui bakal nyumbang lampu siling darurat ka Rumah Sakit Wuhan Leishenshan dina mobil khusus dina 3 Pébruari, sareng bakal dikirim sareng dipasang dina 4 Pébruari! Dina nyanghareupan wabah éta, Zhenhui Technology nampi tugas ti dinten katilu Taun Anyar Imlek, ngagelar pagawé libur, sareng damel di lembur pikeun ngalengkepan 1.000 sét lampu darurat. Kami ngadukung misi masarakat Zhenhui "ngajaga kahirupan sareng harta banda salaku tanggung jawab urang nyalira", sareng urang pasti bakal ngungkulan wabah ieu Sumuhun, hayu Wuhan! Buka Cina!
    2020/08/10
  • 2020 peluncuran produk énggal 2020 peluncuran produk énggal
    2020/08/02
  • Buru-buru ngabantosan pangwangunan Wuhan Leishenshan sareng Rumah Sakit Beijing Xiaotangshan Buru-buru ngabantosan pangwangunan Wuhan Leishenshan sareng Rumah Sakit Beijing Xiaotangshan
    Dinten Minggu 16 Pébruari, panyebaran wabah radang paru-paru makuta anyar sakedik dikendalikeun ku hujan girimis. Dina dinten anu sami, Lokakarya Élmu Pengetahuan Téhnologi sareng Api Guangdong Zhenhui nuju dina tempat anu sibuk. Aranjeunna ngawani hujan girimis buru-buru ngirim angkatan barang katilu ka Rumah Sakit Beijing Xiaotangshan, jumlahna aya 2.000 set, ti Zhongshan Henglan dugi ka Beijing 2.000 km jauhna. . Dina waktos ieu, Guangdong Zhenhui ngabantosan Rumah Sakit Beijing Xiaotangshan kalayan total 6000 set perlengkapan lampu darurat seuneu, anu diperyogikeun pisan kanggo pangwangunan bangsal samentawis énggal Rumah Sakit Beijing Xiaotangshan. Dilaporkeun yén Rumah Sakit Beijing Xiaotangshan, anu diwangun dina 2003 salaku rumah sakit khusus pikeun penderita SARS, ayeuna diwangun deui. Dina April 2003, Pusat Médis Beijing Xiaotangshan, anu didamel dina waktos 7 dinten, ngagaduhan luas konstruksi 25,000 méter pasagi sareng tiasa nampung 1.000 ranjang rumah sakit. Pusat médis ngubaran sapertilu tina kasus SARS di nagara éta dina dua bulan. Sabar, sareng parantos nyiptakeun seueur kaajaiban. Anu langkung jarang pikeun industri nyaéta nyaéta mimiti 3 Pébruari, Guangdong Zhenhui buru-buru ngabantosan pangwangunan Rumah Sakit Wuhan Leishenshan. Dina waktos éta, dinten katilu tina Taun Anyar Imlek, éta mangrupikeun puncak tina epidemi. Guangdong Zhenhui ngadesek ka karyawan liburan ka lembur pikeun mastikeun pasokanna. Akhirna, tanggal 4 Pébruari, sumbangan lampu siling darurat seuneu anu diperyogikeun réngsé gancang sareng lancar. Laju pangiriman gancang Zhenhui Technology, respons tepat waktu sareng jasa komprehensif parantos kéngingkeun pujian bulat ti unit konstruksi lokal. Tukangeun parantosan anu suksés henteu dipikaterang tina kerja keras. Ngobrol perkawis ieu saatosna, jalma anu ngurus Zhenhui Technology ngan ukur nyarios kalayan low-key, "Salaku perusahaan penerangan darurat kebakaran, misi kami nyaéta ngamankeun kasalametan kahirupan sareng harta masarakat salaku tanggung jawab urang ', sareng ieu kedah janten kasus di wabah ayeuna! "
    2020/08/10