Lampu darurat handap anu biasana dianggo dina rohangan dimana naon anu poék dina dinten atanapi wengi. Nalika kaayaan darurat kajantenan, produk ieu tiasa masihan lampu pikeun nunjukkeun jalma-jalma anu kabur. Ieu cahya kaamanan, henteu ngan ukur produk.