Zfe Swipe Swipe Lampu ZF-WF-W3-334

Modeu operasi anu dijaga

3thrours darurat

IP rating ip65

Waktu ngecas 24 jam

Batré NI-CD 

Maing nyayogikeun ac220-240V 50 / 60hz

Ningkatkeun siling atanapi témbok dipasang

Jaminan 2 taun

Patuh Gb17945-2010


SEND INQUIRY AYEUNA

Seiling darurat dietok Zhenhliety Fort-WFF-W3-334 ngalaman ampir 30 taun ngalaman bumi darurat saprak 1991.

Los andhenhuon Cina Chopathui China ZF-W3-334 Pabrikan-Zhenhui, urang tiasa ngarancang sababaraha produk énggal dumasar kana Departemén Produk In.



Guangdong Zhenhui Seuneu Téknologi CO., LTD. parantos teraskeun pentingna pikeun stabilitas kualitas.

FAQ

1. Naon di pasar utama anjeun?
Pasar utama ieu kalebet Cina, Asia Tenggara, nagara-nagara tengah ayeuna.
2Coullasi Pelanggan nampi conto?
Leres, conto gratis, ngan peryogi mayarwaganana greyre.
3. Naon ngeunaan moq?
Biasana 500 set, ngan ukur kategori produk anu béda.

Kamundukan

1.Sts parantos réngsé langkung ti 1000 proyék di pasar China, sapertos sasak Hongkong-Zhukano, Stadion Cubic cai di Borajing.
2. Upami aya ampir 30 taun pangalaman Lampu darurat saprak 1991.
3.Kami tiasa ngararancang sababaraha produk anyar nurutkeun syarat .your Syarat sareng Departemen Prokuction kami
4. Naon gaduh pusat uji urang sorangan di pabrik pikeun mastikeun produk anu nyugemakeun sarat konsumén.

Ngeunaan Zhenhui

Guangdong Zhenhui Seuneu Téknologi CO., Ltd. diadegkeun dina taun 1991 kalayan modal anu kadaptar 10 juta RMBWan, sareng total sakitar 50,000 sabudeureun pasir. Urang museurkeun kana pangembangan panalungtikan sareng pamekaran produk, penjualan sareng jasa fungsina sakedik, suplai cutlementer seuneu di ngawas. Salaku kolejter Techt sareng kolektis anu disebat, kami parantos komitmen ka panaliti sareng pamekaran téknologi motong sareng Cacro nyayogikeun jasa industri hampang. Kami ngagaduhan panalungtikan téknis anu kuat sareng tim baranahan. Produk anu ékskékakeun nerapkeun BB179455-2010, Gb3836 sareng standar sareng GB1274, sareng parantos dicandak tina panyungsi Panglifikasi Proses Nasional CCL.    Nyandak kualitas sareng inovasi salaku tujuan anu langgeng, mastikeun standar perusahaan ISO900 kanggo masihan anu dijamin pikeun produk anu berkualitas luhur. Ngajagaan kahirupan sareng harta jalma salaku tanggung jawab urang. Inovasi, laju, tanggung jawab salaku nilai perusahaan urang.



Telepon:
+86-18925306883
Email:
Telepon:
+86-0760-87681183
Fax:
+86-0760-22532288
YouTube:
LinkedIn:
Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang
Ngan ngawartosan syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat
Now