ZFE Power Darurat Pack- ZF-W9-122 disadiakeun ku Guangdong Zhenhui





Bungkus darurat kakuatanData téknis

ModelZF-W9-122

tegangan inputAC100V-277V 50 / 60HZ

Power darurat3W

Darurat Kaluaran teganganDC10V - DC80V

LED Supir Ayeuna2.5A Max

Batré - Panyungsi di3.2V 2000mAh LiFePo4

Batré ngecas Time≥24 jam

Durasi dipeunteun3 jam

Suhu ngagawekeun0 ℃ - 50 ℃

Rating IPIP30

Ukuran produk148 * 38 * 28,5 mm
Fitur:
* CE RoHs Certificated
* Cocog jeung downlight jeung panel lampu  ≤12W
* Panyungsi-di batré sareng dewan panyalindungan
* Nalika lampu darurat berpungsi, sadaya indikator anu pareum.
* Waktu interval test supir darurat kudu kaci ti 1 menit. remen pencét"nguji" Tombol ieu dilarang.
* Supir Darurat boga" Timer test" fungsi. Dina raraga manjangkeun supir darurat's hirupna, dianjurkeun pikeun ngeusi batre tur ngurangan batréna unggal 3 bulan jeung nalungtik sarta perbaikan eta rutin jeung rojongan ti profésional.
Garansi2 taun
N.W. produk130g
Qty per Master CTN50 susunan
Mater CTN N.W / G.W (KGS)6.5 / 7.5KGS
Ukuran Master CTN (mm)44,5 * 16,5 * 17
Master CTN CBM0,0125 




SEND INQUIRY AYEUNA

Zhenhui Best Darurat downlight Supplier ZF-W9-122, Urang bisa ngarancang sababaraha produk anyar nurutkeun syarat .your kalawan jurusan produk-ngembangkeun kami





Sistem kadali kualitas ketat tur aliran operasi anu ngarumuskeun pikeun ngaronjatkeun kualitas produk rengse.


FAQ

1. Naon perkawis project?
Biasana 2 taun.
2. Naon ngeunaan kotak warna sareng produk?
Wilujung, ngan pastikeun Moq Bill kotak warna ngalawan 2000 pc.
3. Naon tanggal pengiriman?
45 dinten saatos mayar deposit.

Kamundukan

1.Sts parantos réngsé langkung ti 1000 proyék di pasar China, sapertos sasak Hongkong-Zhukano, Stadion Cubic cai di Borajing.
2.K gaduh pusat uji sorangan di pabrik pikeun mastikeun produk anu nyugemakeun sarat para nasabah.
3.Alound 100 pagawé, ngagaduhan kamampuan anu cukup pikeun nyugemakeun pesenan mésér anjeun.
4.Kami tiasa ngararancang sababaraha produk anyar numutkeun kana syarat.

Ngeunaan Zhenhui

Guangdong Zhenhui Seuneu Téknologi CO., Ltd. diadegkeun dina taun 1991 kalayan modal anu kadaptar 10 juta RMBWan, sareng total sakitar 50,000 sabudeureun pasir. Urang museurkeun kana pangembangan panalungtikan sareng pamekaran produk, penjualan sareng jasa fungsina sakedik, suplai cutlementer seuneu di ngawas. Salaku kolejter Techt sareng kolektis anu disebat, kami parantos komitmen ka panaliti sareng pamekaran téknologi motong sareng Cacro nyayogikeun jasa industri hampang. Kami ngagaduhan panalungtikan téknis anu kuat sareng tim baranahan. Produk anu ékskékakeun nerapkeun BB179455-2010, Gb3836 sareng standar sareng GB1274, sareng parantos dicandak tina panyungsi Panglifikasi Proses Nasional CCL.    Nyandak kualitas sareng inovasi salaku tujuan anu langgeng, mastikeun standar perusahaan ISO900 kanggo masihan anu dijamin pikeun produk anu berkualitas luhur. Ngajagaan kahirupan sareng harta jalma salaku tanggung jawab urang. Inovasi, laju, tanggung jawab salaku nilai perusahaan urang.




Telepon:
+86-18925306883
Email:
Telepon:
+86-0760-87681183
Fax:
+86-0760-22532288
YouTube:
LinkedIn:
Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang
Ngan ngawartosan syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat
Now